AL-KO Robolinho 700 I robotfűnyíró

-6% AL-KO Robolinho 700 I robotfűnyíró
Cikkszám: 127447
Készlet információ: Elérhető
319.900Ft 299.900Ft Nettó ár: 236.142Ft
Még nem tettek fel kérdést a termékről.

Kérdésed merült fel? Ne habozz, írd meg:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

AL-KO Robolinho 700 I robotfűnyíró

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Solo by Al-ko Robolinho 700 I teljesen automatikusan ápolja a kertet. Élvezze a szabadidőt, míg a robotfűnyíró hatékonyan levágja a füvet.

A tökéletes smart megoldás fűnyíráshoz - Al-ko Robolinho 700 I robotfűnyíró

A Robolinho 700 I fűnyírót Németországban fejlesztik és Ausztriában gyártják. A tartós alkatrészek és a kifinomult technika megbízhatóvá teszi a Robolinho-t a mindennapi gyepápolásban. A robotfűnyíró telepítése egyszerű, a bázisállomás felállítása gyors. Kifinomult szoftverünk és az egyszerű kezelés a kijelzőn keresztül megkönnyíti a gyepápolást, amikor és ahol Ön ezt szeretné. 

Okos kert összeköttetés: Az új app-képes Robolinho 700 I segítségével a kert intelligensen ápolható és valósággá válik a Smart Garden, az okos kert. Az innogy-Gateway összeköttetés segítségével a robotfűnyíró kezelhető az innogy SmartHome-mal vagy AL-KO inTOUCH mobil applikációval.

Robolinho 700 I fűnyírórobot technikai adatai:

A fűnyírórobot halk és károsanyag kibocsátás mentes működést a 60 dB-es csendes motor biztosítja, amely a 2,5 Ah / 20 V-os erős és hosszú élettartamú lítium ion akkumulátor energiáját kapja. Ezáltal az AL-KO fűnyírórobotot gond nélkül lehet működtetni ünnepnapokon vagy éjjel. A 22 cm vágószélességgel párosított saját fejlesztésű mozgástechnológia akár 700 m² terület hatékony vágását biztosítja. Gond nélkül leküzdi az akadályokat mint pl. fákat vagy akár 45% emelkedőt. Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért az Al-ko Robolinho 700 I-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

Az Al-ko Robolinho 700 E robotfűnyíróhoz külön kell megvásárolni a határolókábelt, illetve a rögzítő szegeket, a csomag azt nem tartalmazza!

Fűterület
Maximális fűterület 700 m2
Vágás
Vágási magasság 25-55 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasság állítás Manuális
Nyírómotor sebessége 4000 ford/perc
Kések száma 4 db dupla kés
Max emelkedő képesség 45%
Méretek
Méret 60 x 40 x 29 cm
Súly 7,6 Kg
Általános
Töltési idő 60 perc
Átlagos működési idő 60 perc
Akkumulátor 20V (2,25Ah) Li-ion
Zajszint 60 dB
Garancia 1+2 év
Zónák száma 3 szabadon választható belépési pont
Extrák
Távirányítható Innogy modul csatlakoztatása esetén igen
Esőérzékelő IGEN
Szegélyvágás Szegélyvágó üzemmód
Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: