Menü
Kosár

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzetben webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel. A leadott megrendeléseket igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzátok.

További információkért kattints ide

Blog

18 May Hasznos tippek a tökéletes ágyásszegély kialakításához
Kovács 0 55
Ágyásszegély segítségével kiválóan elkülönítheted a kertben található növényeket és virágokat, hogy valóban impozáns látványt teremts. Ha olyan kertet szeretnél, amelyre bármikor büszkén tekinthetsz, ismerd meg a leghasznosabb tippeket alábbi írásunkból!Készítsd elő a kertet az ágyásszegély lerakásáhozElőször képzeld el, hogy milyen stílusú kertet ..
11 May Kerti tó építése házilag lépésről lépésre
Kovács 0 46
A kerti tó építése házilag is egyszerűen elvégezhető, és akár egyetlen délután alatt megoldható. Ha saját kezűleg szeretnél tavat építeni, kövesd az alábbi lépéseket, és garantáltan impozáns látványt fogsz teremteni a kertedben!A kerti tó építésének előkészületeiElőször is válaszd ki a kerti tó helyszínét. Képzeld magad elé, hogy hol mutatna a legj..
06 May ICL fűmagok és tápok kertekhez és profi sportpályákhoz is
Kovács 0 382
Az ICL fűmagok és tápok kiváló minőségének köszönhetően a sportpályákat is egészséges, tökéletesen zöld gyeppel boríthatod. Ismerd meg a prémium fűmagok előnyeit, és gondoskodj az impozáns látványról!Miért érdemes ICL fűmagokat és tápokat választani?A gyepfenntartók számára számos különböző ICL fűmag érhető el, hogy mindenki az egyedi igényei alapj..
27 Apr Műfű lerakása 7 egyszerű lépésben
Kovács 0 398
A műfű lerakása könnyen elvégezhető, ha néhány alapvető szabályt betartasz. A következőkben 7 lépésben mutatjuk be a műfű szakszerű lerakását és rögzítését, hogy a Te udvarod is impozáns látványt nyújtson.Műfű lerakása - hogyan csináld szakszerűen?Nyírd le a jelenlegi füvetElőször is érdemes levágni a füvet ott, ahol a műfüvet szeretnéd elhelyezni...
19 Apr Ezek a kerti szerszámok a Te munkádat is megkönnyítik!
Kovács 0 174
Megfelelő kerti szerszámok segítségével a kerti munkákat egyszerűen és gyorsan elvégezheted. Növényeid és zöldségeid gondozásához elengedhetetlen, hogy szakszerű eszközökkel dolgozz. A gyakran használatos eszközök között találhatók a kézi ültető ásók és a metszőollók, illetve a gereblyék is.Melyek a legnépszerűbb kerti szerszámok?Kézi ültető ásóAká..
05 Apr Tedd kellemessé a nyári napokat kerti árnyékoló használatával
Kovács 0 229
Kerti árnyékoló segítségével 90%-ban megszűrheted a fényt, és az UV-sugárzás okozta bőr leégést is garantáltan megakadályozhatod. Fontos a megfelelő légmozgás biztosítása, de a szélvédettség is nagy előny a medencés kerti partik során. Szerencsére a modern kerti árnyékolók már egyszerre biztosítják mindkét elvárást. Így kellemes légjárással élvezhe..
24 Mar A csepegtető cső használatával járó előnyök
Kovács 0 437
Amennyiben a növényeink, a veteményesünk vagy a ház környéki kert és sövény locsolásának a korszerűsítését és hatékonyabbá tételét tervezzük, akkor a csepegtető cső használata remek megoldás.A cikkben bemutatjuk ennek a praktikus eszköznek a működését, a használatából fakadó előnyöket, valamint a leginkább jellemző felhasználási területeit.Pontosan..
18 Mar Amit a mágnesszelep működéséről tudni érdemes
Kovács 0 365
A technika folyamatos és gyors fejlődésének hála, egyre több olyan eszközzel vagyunk körülvéve, melyek szükségesek ahhoz, hogy a mindennapi hasznos kis berendezéseink működjenek. Jellemzően persze nem szoktuk szétszedni az egyes szerkezeteket darabjaikra, és talán nem is túlzás azt állítani, hogy nem nagyon vagyunk rá kíváncsiak, hogy hogyan működi..
03 Mar Amit az esőztető szórófejekről tudni érdemes
Kovács 0 516
A szomszéd fűje mindig zöldebb – tartja a mondás. De a fű valójában csak akkor lesz zöldebb, ha a száraz, meleg nyári hónapokban is megkapja a szükséges mennyiségű folyadékot. Ellenkező esetben száraz, kókadt és sárgás szálak fogják tarkítani a gyepünket. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a mi kertünk mindig zöldelljen, érdemes automata öntözőrendsze..
25 Feb AL-KO fűnyírók a mindennapok könnyítésére
Kovács 0 421
Hamarosan újra itt a tavasz, a megújulás évszaka, és ez azt is jelenti, hogy a kertben a fűszálak újra növekedésnek indulnak. Azonban a fű növekedése nem kell, hogy kiborítson bennünket, hiszen egy AL-KO fűnyíróval nem okozhat többé fejfájást a kényszerű fűnyírás. Milyen gyakran kell füvet nyírni? Aki hosszabb ideje kertes házban él, az pontosan tu..
18 Feb A KPE idomok szerepe az öntözőrendszerekben
Kovács 0 392
A melegebb idő közeledtével egyre többekben felmerülhet az igény, hogy az idei évben ne a slaggal locsolással töltsenek órákat a kertben, hanem a sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb automata öntözést válasszák helyette. Ilyenkor a legtöbben elkezdenek tervezgetni, hogy milyen rendszert és hogyan építsenek ki, de egyvalamiről a tervezésnél általában..
14 Feb A kerti tó építésének kellékei
Kovács 0 290
Kétségtelen, hogy egy kerti tó az udvar egyik legfőbb ékessége. Sokan nem mernek nekiállni a kialakításának, hiszen nincsenek tisztában vele, hogy mi mindent kell beszerezni hozzá. Azonban egy kerti tóhoz nincs szükség olyan sok kellékre, mint azt sokan tévesen gondolják. Ha kerti tó kialakítása mellett döntünk, igénybe vehetjük szakember segítségé..
Mutasd 1 tól 12 -ig 273 (23 oldalakat)