Amico Plus a megújult öntözésvezérlő

Megújulás után ismét a kínálatunkban az Amico Plus 2 zónás öntözővezérlő fantázianévre keresztelt fejlesztett változat, mely a mér megszokott típushoz hasonlóan szintén két körös öntözésvezérlő, ezt leszámítva azonban annyi a fejlesztés a kis csodán, hogy azzal nem csak kertet lehet öntözni csapról, de még akár Dunát is lehetne rekeszteni! Humorherold oldalunkat félretéve azonban szakizva egy kicsit: tudni kell a termékről, hogy a vezérlő egysége kettő darab ceruzaelemmel (AA) működik, mely az optimális fogyasztás mellett egy teljes szezont képes merülés nélkül teljesíteni, az összeszereléshez pedig távolról sem kell barkácsoló mesternek lenned, hiszen rendkívül egyszerű!

Ahogyan az már az elődnél is volt, természetesen a csatlakozások itt is 3/4esek, melynek köszönhetően szinte bármelyik kerti csapra rá lehet tekerni pár laza csuklómozdulattal tekerni a hollandert – lent pedig, ahogy neve is mutatja, két zóna is várja a tekerést, hogy ne csak egy, hanem rögvest két oldalról is lehessen a rendszerbe folyatni a vizet!

Oké, oké, de ha nem a szakizásra vagy kíváncsi, hanem arra, miért is éri meg a fejlesztett változatra beújítani a régebbi Amico-d helyett? Nos, elsőként a fejlesztéseknél elmondható, hogy az új változatra rákerült egy 3 colos kijelző, ami mutatja a működési információkat, s érintőképernyő lévén itt már nem a csuklóízületeidet kell terhelned a sok tekergetéssel, amíg beprogramozod a megfelelő szabályzást, hanem bepötyögheted a gombokat hevesen nyomkodva (ami a kijelző oldalán helyezkedik el). Ráadásul a vezérlőpanelt le is tudod pattintani a programozás közepette, nem kell a csap mellett kuksolnod, amíg kitalálod, milyen időközönként és milyen mennyiségben öntözze a kis kertedet a kis csoda! Azoknak, akiknek a kettő túl sok, irány az oldalunk, és keressétek az Amico Plus 1 zónás csapra szerelhető változatot, szintén nem csalódtok!

Rendeld meg még ma, s szereld fel minél előbb, hogy még a nagy tavaszi zsongás előtt elmondhasd, Te vagy az a szomszéd, akinek a kertje mindig zöldebb!

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ