Búvárszivattyú a kristálytiszta vízért

A kertépítés kitalálása egyre aktuálisabb problémává válik, hiszen hamarosan itt a tavasz, kezdődhetnek a kinti munkák, a kert, a gyep, a zöldséges, gyümölcsös ápolása, a virágok ültetése…. A búvárszivattyú beszereltetésével könnyedén, gyorsan megoldhatod vizes gondjaidat. A szivattyútestre rászerelt motorral rendelkező, hermetikusan lezárt eszközt a szivattyúzás során teljes egészében lemerítik a víz alá.

Ennek az eljárásnak hatalmas előnye, hogy megakadályozza a kavitációt. A kavitáció okai között leggyakrabban a túlságosan nagy emelési magasság szerepel, azaz markánsan nagy az üzemi vízszint, és a felszín közötti különbség. A teljes alámerítés miatt is nevezik merülő szivattyúnak is ezt a szerkezetet. A jó idő beköszöntével mind több vízre lesz szükséged ahhoz, hogy kerted rendben tudd tartani, ehhez a célhoz tökéletes megoldást kínál a búvárszivattyú, mely az egyszerű szivattyúkkal szemben lényegesen hatékonyabb, nagyobb vízhozamra képes, azaz kiemelkedően jobb a teljesítménye. Ez annak köszönhető, hogy a merülőszivattyú nem szívja, hanem a felszínre nyomja a kívánt vízmennyiséget.

A csőkút szivattyúnak is becézett szerkezet nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen felhasználási területét illetően akkor van óriási jelentősége, amikor ásott kutakból kell felszínre juttatni az öntözésre, vagy más célra használni kívánt vizet. Amennyiben a kút esetében 7-8 méter mélyen található a vízszint, akkor jön a képbe a búvárszivattyú, mely kristálytiszta vízzel láthatja el otthonodat, a háztartást. Ráadásul alkalmazása nem merül ki a víz felhozatalában, hiszen használható még vízelvezetésre, vagy szennyvízszivattyúzásra is.

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ