Csapra szerelhető öntözésvezérlő

Nos, kedves Kiskertészünk, ha éppen ezen sorokat futod, az azt jelenti, hogy megszületett már a szent elhatározásod, s már nem csupán öntözőrendszer telepítésen matekolsz, de eljutottál arra a pontra is, hogy azon meditálj, vajon melyik változatot is találtuk ki pont Neked! Jó hírünk, hogy nem csak azért jársz a legjobb helyen, mert Nálunk a webshopunkban mindent megtalálsz, ami egy öntözőrendszerhez kell, de azért is külön öröm, hogy a blogunkat olvasod, mert az Isten is Neked teremtette ezt az időt az öntözőrendszered megtervezésére – hiszen éppen időben érkeztél, még a tavaszi nagy nyüzsgés megkezdése előtt, mikor a talajmenti fagyok a feledésbe vesznek, így még azelőtt tudod az öntözőrendszeredet telepíteni a kertedben, hogy azzal túlságosan felbolygatnád a növényeket.

Ahogyan a címben is jól látható, jelen bejegyzésünk nem másról, mint a csapra szerelhető öntözésvezérlőről szól, mely nem más, mint az öntözőrendszer szíve, mely nélkül bizony hiába a legfrankóbb kialakítás, bizony egy csepp víz sem kerül a szórófejekhez. Terítékre kerül hát az Amico Plus 1 illetve 2 zónás csapra szerelhető öntözőrendszere, melyek webshopunkban a legújabb, fejlesztett változatot jelentik, ahol a korábbi verzióhoz képest itt már merőben okosodtak a panelek, s a tekergetős beállítás helyett gombok segítségével az érintőpanelen lehet állítgatni azt, hogyan is legyen a kiskerted öntözve!
Csapra szerelése olyan egyszerű, mint az egyszer egy – és nagyjából annyi ideig is tart a mutatvány, míg a csaphoz erősíted a hollandert, míg végigmondod ezt a mondatot – és akkor még adtunk egy kis pluszt is, amíg kivetted a csomagolásból – mindössze feltekered a 3/4es menetet. Ezt követően pedig a hollander alján található csatlakozót is az öntözőrendszer megfelelő idomához rögzíted, s már kész is! Az energiát 2 darab ceruzaelem biztosítja.

A kettő közt a neve is mutatja, az összes különbség nem más, mint hogy az öntözőrendszebe egy illetve két csapról engedi -e be a vizet, egyéb eltérés azonban nincs.

Ahhoz, hogy igazán zöldüljön körülötted minden(ki), már csak egy lépés van hátra, ez pedig nem más, mint a panel és gombok segítségével automatizálni a rendszert, beállítani, mikor élesedjen, mikor legyen “esőszünet”, s már kezdődhet is a buli!
Vedd a kezedbe az irányítást, s légy Te az, akire innentől ujjal mutogathatnak, mint a szomszédra, akinek a kertje mindig zöldebb, hála az Amico öntözésvezérlőinek!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ