Csepegtető csövek tekercsben, nagy választékban

A kisebb konyhakertekben, fóliasátrakban és palántanevelő üvegházakban a csepegtető öntözés bizonyult a leghatékonyabb módszernek. Ezzel a módszerrel ugyanis a víz közvetlenül a növények tövéhez juttatható, így kevesebb vízre lesz szükség a vegetációs periódusban. A csepegtető rendszerek telepítése és üzemeltetése is igen egyszerű, ezért igen népszerű a profi és az amatőr kertészek körében is. Amire szükségünk lesz hozzá, az a csepegtető cső.

Áruházunkban a csepegtető cső tekercsben is megvásárolható többféle típusban. A legjelentősebb eltérés a csepegtető csövek osztásában fedezhető fel. Vannak olyan csepegtető csövek, amelyeken 33 centiméterenként találhatók csepegtető testek, míg másokon 50 vagy éppen 100 centiméterenként. De a kínálatunkban egyéb osztással rendelkező csepegtető csöveket is találsz, ezért érdemes alaposan körülnézni. A csepegtető csövek beszerzése előtt el kell döntenünk azt is, hogy a talaj felszíne fölött vagy alatt szeretnénk lefektetni a vezetéket. Az eltérő módszerek ugyanis más-más csőtípust igényelnek. Webáruházunkban megtalálható a talajfelszín alá helyezhető csepegtető cső tekercsben, éppúgy, mint a talaj felszíne fölött elvezethető cső.

Ezek a csepegtető csövek 100 illetve 300 méteres kiszerelésben vásárolhatók meg. A csövek külső átmérője is eltérő lehet, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Tekintsd meg már most a kínálatunkat és rendeld meg minél hamarabb a csepegtető csöveket tekercsben, hogy tavaszi munkák kezdetére már minden felszerelés kéznél legyen!

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ