Főszerepben a Toro T5 rotoros szórófej

A Toro T5 rotoros szórófej tökéletesen alkalmas az alapvető öntözési feladatok ellátására, közepes hatósugarú rotoros szórófejének hála. A nagy hatékonyság és az egyenletes vízelosztás nem is lehet kérdéses, ráadásul a szórófejet gyártó cég négy évvel ezelőtt kiadott egy olyan variációt, melyben a szög állításához még csak szerszám sem szükséges. A tizenkettő darabos (nyolc normál és négy alacsony szögű) fúvókakészlet közbenjárásával problémamentesen kivitelezhetőek a különböző öntözési feladatok 7,6 és 15,2 méter között. Az airfoil technológiát hasznosító fúvókák legnagyobb pozitívuma, hogy hihetetlenül egyenletes vízeloszlást biztosítanak.

A szórófej forgásszögét egyetlen csavarhúzóval könnyedén beállíthatod: a fej tetején 40 és -360 fok között paraméterezhető, függetlenül attól, hogy a szórófej aktuálisan áll vagy működik-e. A fentebb említett, négy éve kiadott konstrukció szórási szögének beállítása puszta kézzel elvégezhető, szerszámos segítség nélkül. A fogaskerék mechanizmusa egyik variáns állítása során sem sérülhet meg, így ettől nem kell tartanod. A Toro T5 12,7 cm-re képes kiemelkedni a földből, ami a piacon kapható többi terméket 2,7 cm-mel lepipálja. A technológia a szennyeződésektől is maximális védelmet biztosít a gumiból gyártott védőfedélnek köszönhetően. Visszacsapó szelepet is rendelhetsz a szerkezethez, mely így könnyedén megakadályozhatja a víz kifolyását az alacsonyabban fekvő fejeknél (2,1 méteres szintkülönbségig). A T5-ös háza háromféle kialakítású lehet: normál kiemelkedésű, bokoröntöző vagy nagy kiemelkedésű.

A Toro T5 rotoros szórófej édenkerted megmentőjévé válhat!

Érdemes egy megbízható, minőségi technológiát preferálnod, hiszen így egyedülálló módon garantálhatod kerted kicsattanó, zöld üdeségét és ezzel együtt ragyogó szépségét. A szórófejek milyensége nagymértékben befolyásolja, hogy az öntözés mennyire sikeres, eredményes. Ha a T5-tel gazdagítod az életedet, akkor egyenletes vízelosztással, megbízható konstrukcióval és éppen ezért paradicsomi körülményekkel számolhatsz. A ház kiválasztásánál egyedi igényeidet érdemes a fókuszban tartanod, így könnyedén leteheted a voksodat a számodra tökéletes alternatíva mellett.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ