Hatékony öntözés Rain Bird szórófejekkel

hatékony öntözés rain bird szórófejek segítségével

Az öntözőrendszerek fontos szerepet játszanak a mezőgazdaságban valamint a parkok és füves sportpályák gondozásában egyaránt. Használatukkal nem csak időt, hanem pénzt és vizet is spórolhatunk. A Rain Bird cég évtizedek óta foglalkozik öntözőrendszerek gyártásával és forgalmazásával, és fontos szempontnak tartják a víz gazdaságos felhasználását. Ezért a Rain Bird szórófejek kialakításánál is ezt a szempontot tartják mérvadónak. A rotoros szórófejek és a spray fúvókák is hatékony öntözést tesznek lehetővé, ugyanakkor gazdaságosan bánnak a vízfelhasználásával is.

rain bird spray fúvóka
Számtalan változatban vásárolható meg a Rain Bird szórófej áruházunkban is, így a kisebb konyhakertektől kezdve a nagyobb gazdasági területekig és a sportlétesítményekig bárhol használhatók. Vannak olyan szórófejek, amelyek csak néhány méteres sugarú körben képesek locsolni, mások azonban nagyobb területeket is egyenletesen öntöznek. Állítható a kilépő vízsugár szöge, ezáltal kisebb nagyobb távolságokra juttatják azt el. A megfelelő számú Rain Bird szórófej telepítése által akár a nagy területen fekvő golfpályák pázsitja is frissen tartható.

Rain Bird 3500 rotoros szórófej

Az öntözőrendszerek megtervezésénél figyelembe kell venni a terület nagyságát, amit öntözni szeretnénk, így könnyen kiszámítható, hogy hány darab és milyen hatósugarú szórófejre lesz szükség. A Rain Bird szórófej optimális megoldást jelent a parkokban is, ahol arra is ügyelni kell, hogy a sétányokat ne érje víz. A locsolási szög helyes beállításával ez is könnyen megoldható. Spóroljunk időt és pénzt a hatékony automata öntözőrendszerek segítségével!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ