A Hunter X Core vezérlőrendszer funkciói

Ha a tökéletes öntözőrendszer kiépítését tervezed a kertedben, akkor számos lehetőség közül választhatsz. A kiskerti felhasználásra tervezett Hunter X Core rendszer mindenkinek remek választás, aki kényelmesen és igényesen szeretné megoldani a veteményes vízellátását. A funkcióit illetően ez az egyik legsokoldalúbb termék, amit a piacon lehet kapni manapság. A könnyű kezelhetőségének köszönhetően az öntözés időtartamát egyszerűen be tudod állítani a vezérlőn, továbbá arra is lehetőség nyílik, hogy a hét csak egy kiválasztott napján jöjjön működésbe.

A Hunter X Core vezérlőn be lehet állítani azt is, hogy csak páratlan vagy páros napokon öntözze meg a növényeket a rendszer. A programozás számos más lehetőséget is kínál a felhasználóknak, például a kiválasztott napokon szüneteltetni is tudod a veteményes vízellátását. Az évszakhoz igazítással megkönnyítheted a saját dolgodat, hiszen a rendszer automatikusan módosítja a működését. Mivel a Hunter X Core képes érzékelni az időjárás változását, ezért a tető alatt elhelyezett virágok, növények öntözését is az ellenőrzése alatt tudod tartani. Ha erre nincs szükséged, akkor természetesen az esőérzékelő funkciót néhány gombnyomással le is tilthatod.

A Hunter X Core vezérlő magas színvonalon biztosítja a palánták öntözését, ha tehát erre esik a választásod, akkor biztos, hogy nem fogod megbánni a döntésedet. Legyen szó ültetett palánták vagy virágok gondozásáról, ennek a típusú öntözőrendszernek a telepítése sok problémától és kellemetlenségtől szabadít meg.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ