Jó minőségű PE csövek megfizethető áron

Az öntözőrendszerek gerincét a PE csövek alkotják. Ezek szállítják a vizet a forrástól a célterületig, ezért nagy szükség van rájuk. A PE cső tulajdonságait tekintve tökéletesen megfelelnek a célnak, hiszen ellenállóak, rugalmasak és könnyen kezelhetők. Ugyanakkor a webáruházunkban megtalálható polietilén csöveket kedvező áron megvásárolhatod, így a pénztárcádat sem terheli meg az eszközök beszerzése. A 20 mm külső átmérővel rendelkező PE cső akár 3,2 bar nyomást is elbír, így a nagyobb teljesítményű kutakhoz is tökéletesen alkalmasak. Rugalmasságuknak köszönhetően könnyen lefektethetők, de eléggé erősek és az időjárási viszontagságokkal szemben is igen ellenállóak.

A csepegtető rendszerek esetén ugyanolyan jól használhatók, mint a szórófejes öntözőrendszereknél, így teljesen mindegy, hogy milyen öntözőrendszert tervezel, a polietilén cső jó választásnak bizonyul minden esetben. A 3,2 bar nyomást elviselő 20 mm külső átmérővel rendelkező PE cső méterét már 89 forintért megvásárolhatod webáruházunkban. Tekintsd meg termékünket és rendeld meg a számodra szükséges mennyiséget néhány kattintással. A profi öntözőrendszerek időtállóságát a PE cső minősége is jelentősen befolyásolja.

Nálunk kedvező áron juthatsz hozzá a kiváló minőségű lágy polietilén csövekhez, és az összeszerelésükhöz szükséges egyéb kiegészítőkhöz is. Miért költenél el egy kisebb vagyont, ha olcsón is beszerezheted a legfontosabb kellékeket? A megfelelő karbantartással ezek a csövek hosszú évekig szolgálhatják a kerted növényeit!

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ