A K-Rain 18 zónás kültéri vezérlő jelentősége

A nagyobb mezőgazdasági területek öntözése nem egyszerű feladat. Főleg akkor, ha az adott területen több, eltérő vízigényű növényt termesztünk. Ilyen esetben jó megoldás lehet a K-Rain 18 zónás kültéri vezérlő, amely kimondottan a nagyobb területek öntözéséhez lett kifejlesztve. A K-Rain RPS 1224 18 zónás kültéri vezérlő segítségével akár 8 különböző öntözési programot is létrehozhatunk. Így a különböző vízigényű növényeket a megfelelő ideig és a megfelelő napszakban öntözhetjük.

A kültéri vezérlőegységet egy időjárásálló és strapabíró műanyag doboz védi a különböző fizikai behatásoktól, így bárhol elhelyezhető a kertben. A rendszerhez csatlakoztatható egy esőérzékelő berendezés is, aminek segítségével az öntözés még hatékonyabbá, vízkímélőbbé és gazdaságosabbá tehető. A K-Rain 18 zónás kültéri vezérlő tehát igen nagy segítséget jelent a kertészek számára. A programozási lehetőségnek köszönhetően akár egy hétre vagy egy hónapra előre is be lehet állítani az öntözés kezdetét és a végét, de akár manuálisan is elindítható a locsolás bármikor.

A K-Rain 18 zónás kültéri vezérlő további előnye, hogy áramkimaradás esetén is megőrzi a memóriájában a betáplált adatokat, így nem kell időre-időre beprogramozni. A K-Rain RPS 1224 18 zónás kültéri vezérlő webáruházunkban is megtalálható. Most csupán 59 980 Forintért meg lehet vásárolni. Tekintsd meg ajánlatunkat és vásárold meg ezt a remek öntözésvezérlőt kedvező áron. Rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg egy jól működő automata öntözőrendszer segítségével.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ