Kedvező tófólia árak a webáruházunkban

kerti tó

A kerti tó telepítése ma már gyerekjáték, és egészen olcsón megúszható. Egy kisebb dísztó elkészítéséhez még szakemberekre sincs szükség, hiszen egy kevés munkával bárki megoldhatja. Vannak azonban olyan eszközök, amire mindenképpen szükség lesz. Az egyik legfontosabb talán a tófólia, amelynek az a szerepe, hogy megakadályozza a tó vizének elszivárgását.

Érdemes nálunk megvásárolni ezt a kelléket, hiszen itt a tófólia árak igen barátságosak. Áruházunkban különböző kiszerelésben szerezhető be ez a termék. Fontos, hogy erős, jó minőségű tó fóliát válasszunk, amely akár több évtizeden keresztül is képes ellátni a funkcióját. Az 1,02 mm vastag FirestonePodGard gumi tófólia négyzetméterenkénti ára csak 2405 Ft. A gyártó 21 éves garanciát vállal ezekre a fóliákra, de az élettartamuk ennél jóval több. Akár fél évszázadot is kibírnak minden probléma nélkül. Ne a tófólia árak legyenek azok, amin spórolni szeretnénk a kerti tavak készítése során, hiszen ez a legfontosabb része egy dísztónak.

Ha megsérül a tófólia, a víz lassan elszivárog tóból, ezért folyamatosan pótolni kell. Ez igen költséges, de még nagyobb gond, hogy ez megbontja a tóban kialakult ökoszisztéma egyensúlyát is. A tófólia árak nem tekinthetők nagy kiadásnak. Aki egy ilyen projektbe kezd, az jóval több pénzt is hajlandó áldozni egy szép kerti tóra. Ha mindenáron szeretnél faragni a kiadásokból, akkor azt érdemes máshol megtenni, olyan kiegészítők esetén, amelyek kevésbé fontos feladatot látnak el, vagy egyszerűbb a kicserélésük.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ