A KPE cső tulajdonságai

A szép, gondozott és automatizált locsoló rendszerrel ellátott kert kialakítása ma már könnyebb, mint gondolnád. Akár távolról az okos telefonod segítségével, vagy otthonról egy gombnyomás segítségével használni tudod az automata öntözőrendszerünket. Ingyenesen megtervezzük Neked az egész rendszert. És a különféle kerti alkatrészekkel is ellátunk Téged.

Ajánljuk figyelmedbe például a KPE cső hatékony, megbízható tulajdonságait. Egy kemény polietilén csőről van szó, mely főként a mágnesszelepek utáni, illetve 6 bar alatti nyomással rendelkező gerincvezeték kiépítéséhez érdemes felhasználnunk. Előnyös tulajdonságához tartozik, hogy könnyen vágható és a rugalmasságának köszönhetően nagyon könnyen tudjuk telepíteni ezt az öntöző csövet. Érdemes hozzá további KPE idomokat használni.

Akik használnak ilyen cső rendszert, azok tudják, hogy ez igazán jó döntés hosszú távon, és általuk nagyon reális áron juthatunk hozzá a minőséghez. A KPE cső tulajdonságainál érdemes figyelembe vennünk a külső és belső átmérő méretét, mely milliméterben van megadva. Emellett az egyéb tulajdonságok közé tartozik a maximális nyomás meghatározása bárban. Ezt a csövet kizárólag öntözési célra javasoljuk és az ár természetesen méterenként értendő. Ha bármi kérdésed van, keress minket bátran és mindenben segítünk Neked.

Harcedzett kollegáink számára nincsen lehetetlen kihívás. Az egész folyamatot, komplexen meg tudjuk tervezni és utána sokkal könnyebben kivitelezhető a kerti öntözőrendszer kiépítése számodra.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ