Lamellás szűrő – tisztaság felelőse

Az öntözőrendszer összeszerelhetősége habár első látásra roppant bonyolultnak is tűnhet, a valóságban azonban sokkal egyszerűbb, mint hinné az ember, nem beszélve arról, hogy a hatásfok, amit képes kifejteni, olyan, amit bizony azok, akik a kanna vagy a hagyományos locsolócső másik oldalán állnak, csak a legszebb álmaikban látnak! A zavartalan működés sok apróságon múlik, egy ezek közül a szűrőberendezés beépítése, mely garantálja, hogy az akár vezetékes-, akár kútvízből a rendszerbe kerülő szennyeződések nem jutnak el a mágnesszelepekig vagy az öntözőfejekig, eltömítve azokat.

Amennyiben porszem kerül a gépezetbe, vagy esetünkben konkrétan szennyeződés az öntözőrendszerbe, a szűrőfej automatikusan meggátolja, hogy az a mágnesszelepekig vagy szórófejig jusson el, elzárva minden káros anyagot a külső szűrőházban, mely könnyen, gyorsan lekapcsolható és tisztítható, így egy kis piszok miatt nem kell ásóval, kapával, nagy haranggal nekiesni az egész rendszernek. Gondolkodj Te is okosan, s az okos rendszeredet szereld fel lamellás szűrővel!

Válaszd a rendszerednek leginkább kedvező 1”, 2”, 3/4”, 4”, 5/4” vagy 6/4” változatot, garantáltan nem lősz mellé! Ideje, hogy a saját kezedbe vett locsolócsövet eldobd, és válts az automataöntözőrendszer.-com jóvoltából az automatizált rendszerre, s innentől Te légy az, akit irigykedve néznek a szomszédok, mint a személyt, akinek a kertje mindig mindenkinél zöldebb!

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ