Megújult az Amico csapra szerelhető öntözésvezérlő

Sokak számára ismerős lehet az Amico csapra szerelhető öntözésvezérlő. A jól megszokott és ismert bármilyen 3/4″ vagy 1″ kerti csapra szerelhető vezérlőt ezentúl Amico Plus néven találhatjátok meg.

A Rain által gyártott öntözésvezérlő számos fejlesztésen esett át. Ezentúl egy nagy 3″ digitális kijelzőről könnyen leolvashatók a működési információk. Programozása ugyan olyan egyszerű mint a régi változatnak, azonban a tekerő tárcsa helyett már gombok segítségével programozhatjuk, akár a fotelban is. Ugyanis az új Amico Plus levehető előlappal rendelkezik, ezáltal bárhol programozható. A programozást követően egy mozdulattal visszahelyezhető és máris a beállításoknak megfelelően működik.

amico-plus-1-zonas-elemes-ontozesvezerloProgramozását tekintve továbbra is másodpercek alatt beállíthatjuk, hogy mikor induljon el az öntözés, mennyi ideig tartson ( 1-240 perc) és hogy milyen gyakran induljon el. Az öntözés gyakorisága 6 órától állítható, így akár napi 4 indítás is lehetséges. A kívánt értékeket a + illetve a – gombok segítségével könnyedén beállíthatod. Ilyen egyszerűen programozható az Amico Plus csapra szerelhető öntözésvezérlő.

Az automatikus működésen túl lehetőség van tetszőleges időpontban is elindítani az öntözést. Ehhez a manuális program lesz segítségünkre. A manual gomb megnyomása után a +/- gombok segítségével megadott időtartamig működésbe lép a csapra szerelhető vezérlő. A megadott időtartam lejártakor kikapcsol és visszaáll az automata üzemmódba.

amico-plus-2-zonas-elemes-ontozesvezerloTovábbra is kapható egy illetve két zónás változatban. A különbség mindössze a csapra szerelhető vezérlő alján mutatkozik meg, itt ugyanis két külön csatlakozási lehetőség található. Működéséhez két darab normál 1,5 voltos AA elemre van szükség.

Ahhoz hogy hosszú éveken keresztül megbízhatóan gondoskodjon kerted öntözéséről, minden ősszel szereld le a kerti csapról és tárold fagymentes helyen.

tovabbawebshopra

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ