Melyik a kedvenc Rain Bird terméked?

hatékony öntözés rain bird szórófejek segítségével

A Rain Bird klasszikus, legendás márka, mely gyártó termékei az öntözéstechnológia minden szegletében kínálnak praktikus, minőségi megoldásokat. Nehéz is egyetlen eszközt kiemelni, ám jelenlegi cikkünkben kicsit közelebb szeretnénk hozni hozzád egy új innovációt, mely a Rain Check névre hallgat. Ez a Rain Bird gyártmány esőérzékelő a javából!

rain-bird-rain-check-esoerzekelo
A Rain Check egy tálcás esőérzékelő rendszer, amely kifejezetten megbízható, a vásárlók által kedvelt Rain Bird termék. Mint említettük az esőérzékelő egy szenzor, azaz egy mechanikai készülék, mely érzékeli a lehullott csapadék mennyiségét. Az érzékelő finomhangolható, a területhez mérten beállítható, hogy milyen mennyiségű csapadék esetén kapcsolja ki az öntözést. Ez az érték állítható 3, és 12 mm között. Megbízhatóságát nem csak az alkatrészek minősége jelenti, hanem az extra kivitel. A Rain Check csuklós, dönthető tálcával teszi még könnyebbé a használatát, alkalmazását. Az eszköz bármely 24 VAC vezérlővel kompatibilis. Az esőérzékelő alaphelyzetben zárt kapcsolóval üzemel. Ez annyit jelent, hogy a közös vezetéket megszakítva, a szelepek, és a vezérlő közé kerül beiktatásra, vagy az esőérzékelő portra való rákötés után használható.

A Rain Bird minősége a hosszú élettartamban, a praktikus kivitelben, az egyedi tervezésben jelentkezik, mely jellemzők nem csak a Rain Check esőérzékelőre igazak, hanem a Rain Bird összes termékére. Nem véletlen a Rain Bird évtizedes, verhetetlen népszerűsége.

tovabbawebshopra

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ