Mit érdemes tudnod a K-Rain Pro mágnesszelep működéséről?

A K-Rain Pro mágnesszelep a tervezők és telepítők álmának is tekinthető, hiszen széles körű felhasználhatósága és alkalmazhatósága miatt nagy népszerűségnek örvend. A külső, kézi nyitó közreműködésével akadálytalanul irányítható, akár puszta kézzel is, ami tovább fokozza a használatával járó, amúgy sem csekély mértékű komfortot.

Az öblítőcsavar egyik legnagyobb előnye, hogy általa gyorsan és nem utolsó sorban egyszerűen aktivizálható az öntözőrendszer. A rugalmas felhasználásnál nincs nagyobb pozitívum, hiszen ennek hála a befektetésed többszörösen is megtérülhet. A tömített záródugó tartozék, mely jár a szelephez, s mellyel a nem használt bemenetet tudod elzárni. A szelep megvásárlásánál prioritást élvező információ, hogy milyen nyomásviszonyok között alkalmas a működésre, vagyis milyen körülmények optimálisak az ideális használathoz. A másik, szintén lényeges tényező a víz mennyiségének értéke. E kettő teljes egészében körülhatárolja a szelep használhatóságát és megmutatja a üzemelésére vonatkozó legfontosabb információkat.

A mágnesszelep alapanyagára nagy szakítószilárdság jellemző, ami óriási teherbírást tesz lehetővé. Ez a nagy nyomású vízkezelés miatt elengedhetetlen. A K-Rain sokoldalú funkcionalitású szelepe kisebb területek öntözésére ugyanannyira megfelelő, mint a nagyobb kertek, udvarok locsolására. A nagy igénybevételre tervezett alkatrész hosszú élettartamot garantál, ami nem utolsó szempont, ha befektetésed értékéről van szó.

A K-Rain Pro mágnesszelep nemcsak tartós, hanem praktikus!

A mágnesszelepet kézzel is irányíthatod, aminek hála a roppantul tartós és strapabíró alkatrész könnyedén kezelhető, nehézségektől és fennakadásoktól mentesen. A mereven megtámasztott membrán célja, hogy megakadályozza a nagy víznyomásból fakadó esetleges sérüléseket.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ