Öntözőrendszer vezérlő

Egy szépen ápolt kertben tartózkodni a családdal, barátokkal mindig nagy élmény. Ehhez azonban fontos, hogy megfelelő, megbízható eszközöket használjunk. Ide tartozik az öntözőrendszer vezérlő is, mely segít abban, hogy mindig megkapja a megfelelő csapadékot a kertünk. Akkor is, mikor nem tartózkodunk otthon. Így könnyedén be tudjuk programozni az öntözési időpontokat és van több zónás készülék is.

Természetesen sok esetben az egy zóna is elég számunkra. Általában könnyen felszerelhető bármilyen menetes csapra az öntözőrendszer vezérlő. És két darab 1,5 voltos elemmel működtethető. Legyen szó szórófejes zónáról, vagy a veteményesünkről, mindig segítségünkre van ez a megoldás. Nagyon egyszerű kezelni és nagyon praktikus. Ha éppen áramszünet lenne, az sem jelent problémát. Több készülék nagyon költségkímélő módon érhető el, mert egyesíti a vezérlőegység és mágnes szelep funkcionalitását. Keress minket és segítünk díjmentesen, akár az egész öntözőrendszer megtervezésében.

Ahogy mondani szoktuk ezáltal egy gombnyomással meg tudod öntözni a kertedet. Szakképzett kollégáink örömmel állnak rendelkezésre e-mailen, telefonon vagy személyesen is. Természetesen 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát is adunk, így minden rizikót átvállalunk Tőled. És 50.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt eszközöket Neked. Büszkék vagyunk rá, hogy az Árukereső.hu megbízható bolttá minősített minket, így biztosak vagyunk benne, hogy nálunk mindent megkapsz amire szükséged lehet a témában. Ráadásul mindezt reális áron biztosítjuk számodra.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ