Talajfelszín alá feketető csepegtető cső

Az öntözőrendszer telepítése előtt fontos eldönteni, hogy milyen típusú rendszert szeretnél telepíteni a kertedbe. A csepegtető rendszernek és a szórófejes öntözésnek is megvannak a maga előnyei. A fóliasátrakban és az üvegházakban a csepegtető rendszer hatékonyabb megoldásnak számít. De a szabadföldi termesztés során is sok esetben ajánlatosabb ezt a módszert alkalmazni. Az azonos tő távolsággal rendelkező növényi kultúrák öntözése gazdaságosabb, ha a csepegtető módszert alkalmazod.

csepegtető cső megvásárlása egyszerű és olcsón megvalósítható, ha minket választasz. A Netafim Uniram talajfelszín alá fektethető csepegtető remek választás lehet, hiszen kiváló a minősége és az ára is igen alacsony. A 20 mm külső átmérővel rendelkező csövek métere már 199 forintért is a tied lehet. Az 50 centiméteres osztással rendelkező csövek ideálisak a nagyobb tő távolságú növényi kultúrák öntözésére. Ezek a rugalmas, lágy polietilén csövek könnyen hajlíthatók, így nem okoz gondot a rendszer telepítése.

A nyomáskiegyenlített talajfelszín alá fektethető csepegtető cső speciális kialakítású, gyökérvédett csepegtető testekkel van ellátva, így nem kell félned a csepegtető nyílások eldugulásától. Az akár 4,5 bar nyomást is elviselő lágy polietilén csöveken óránként 2,3 liter vizet lehet eljuttatni a növényekhez. A csepegtető rendszer nagy előnye, hogy közvetlenül a növények gyökeréhez juttatja a vizet, ezért már kis vízmennyiség is elég a fejlődésükhöz. A 300 méteres tekercsben megvásárolható csepegtető cső megszolgálja az árát!

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ