Menü
Kosár

Tervezés & Kivitelezés

24 jan. Automata öntözőrendszer telepítése házilag
Kovács 0 1505
Sokan úgy tartják, hogy akkor a legolcsóbb az öntözőrendszer telepítése, ha önállóan, házilag, szakember segítsége nélkül végzik el a munkát. Lehet ezzel vitatkozni és egyetérteni is, azonban ha valaki már eldöntötte, hogy ő saját kezűleg fogja kivitelezni a tervezett munkát, valószínűleg veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen, mégis hogyan kell sza..
20 jan. Csináld magad: öntözőrendszer építése házilag
Kovács 0 1338
Egy öntözőrendszer építése házilag elsőre nem tűnik túl nagy feladatnak, de minél jobban beleássuk magunkat az előkészületekbe, annál bonyolultabbnak tűnik, hogy mit és hogyan is kell összeállítani, hogy a rendszerünk tökéletesen működőképes legyen. Ebben a cikkünkben szeretnénk kis segítséget nyújtani, hogy ne okozzon a szükségesnél nagyobb problé..
02 jan. Mire való a mezőgazdasági öntöző szivattyú?
Kovács 0 324
Többféle szivattyú típus létezik, ezért ha szivattyú vásárlása mellett döntünk, mindenképp alaposan át kell gondolni, hogy mire fogjuk használni, hiszen ennek megfelelően kell kiválasztani azt a kivitelt, amely megfelel az igényeinknek. A szivattyúk legelterjedtebb felhasználási területe a mezőgazdaság, ennek megfelelően a mezőgazdasági öntöző sziv..
20 dec. Röviden a paprika csepegtető öntözéséről
Kovács 0 648
Sajnos éghajlatunk csapadékmennyisége nem a legmegfelelőbb növénytermesztéshez, ezért gondoskodnunk kell arról, hogy a növényeink megfelelő mennyiségű vízhez jussanak. Persze nem minden növény vízigénye egyforma, ezért utána kell járni, hogy amit éppen termeszteni szeretnénk, milyen igényekkel rendelkezik. Az alábbiakban a paprika csepegtető öntözé..
06 dec. Miért van szükség öntözőrendszer kompresszor csatlakozóra?
Kovács 0 305
Fontos időben gondoskodnunk arról, hogy rendelkezésünkre álljon a víztelenítéshez szükséges kompresszor, és ne feledkezzünk meg az öntözőrendszert és a kompresszort összekötő csatlakozóról sem. Az ősz végével, a hideg időjárás beköszöntével elkerülhetetlen kerti teendőink vannak: téliesíteni kell a kerti tavat és az automata öntözőrendszert is.Az ö..
04 dec. Építse meg saját öntözőrendszerét: csepegtető cső készítése házilag
Kovács 0 2272
Kerti növényeink számára éghajlatunk csapadékmennyisége és annak időbeli eloszlása sajnos nem a legmegfelelőbb, ezért nekünk is be kell segítenünk, hogy növényeink elegendő mennyiségű vízhez jussanak. Az öntözésnek ma már nagyon sok módja létezik, ezek közül a leghatékonyabb a csepegtető öntözés. A csepegtető cső készítése házilag nem nagy ördöngös..
02 dec. Az automata öntözőrendszer tervezés lépései egyszerűen
Kovács 0 152
Udvarunk kialakításánál érdemes elgondolkodni azon, hogy az öntözést hogyan szeretnénk majd megoldani: öntözzük mi, vagy önműködő megoldással lenne kényelmesebb? Egy automata öntözőrendszer tervezése kissé időigényes feladat, de a kiépített és működő rendszer biztosan megelégedésünkre fog szolgálni számos előnyének köszönhetően. Automata öntözőrend..
14 okt. Dióhéjban az öntözőrendszer kialakításáról
Kovács 0 129
Mitől lehetsz biztos abban, hogy érdemes öntözőrendszer kialakítására időt és energiát szánni? Mai blog bejegyzésünkben bizonyítjuk, hogy mennyi haszna van annak, hogy a kertben öntözőrendszer kerül kiépítésre.Ki építse ki?Ha szakirányú végzettséggel rendelkezel, akkor természetesen érdemes belevágni egyedül, hiszen tisztában lehetsz azzal, hogy mi..
23 aug. Mi alapján válasszunk öntözőrendszer fejeket?
Kovács 0 121
Az öntözőrendszer fejek választása nagy körültekintést igényel. De laikusként mi alapján tudunk helyesen dönteni, hogy melyik a megfelelő? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat, leginkább példákon keresztül.Mire is használjuk a szórófejeket?A szórófejekben található fúvókák adagolják ki az öntözendő területre ..
13 jún. Automata öntözőrendszer építése
Kovács 0 288
A rendszeres kertkarbantartás önmagában is fárasztó és időigényes munka. Van-e lehetőség, hogy egy kicsit csökkentsünk a mindennapok kerti munkálatain? Van, amennyiben rászánjuk magunkat az automata öntözőrendszer kiépítésére. De milyen feladatokkal jár a tervezés, felmérés és kivitelezés? Érdemes-e magunknak elkészíteni, vagy kérjünk fel szakember..
12 máj. Az automata öntözőrendszer részei
Kovács 0 239
Az automata öntözőrendszernek nagyon sok nélkülözhetetlen eleme van. Természetesen ezen elemek számát lehet még növelni egyéb opcionális, de annál hatékonyabb szerkezetekkel. Ma sorra vesszük az automata öntözőrendszer részeit, kitérünk azokra, melyek nagyon fontos szerepet töltenek be a működése terén.Korábban már volt arról szó, hogy milyen egy a..
19 márc. Öntözés a szabadság alatt?
Kovács 0 173
A gyönyörű, ápolt kertnek egyik kulcseleme, hogy rendszeresen öntözzük. A víz adja az éltető erőt a növényeinknek, ettől lesznek üdék, színesek, egészségesek. Hogyan lehetséges elérni, hogy az öntözést szabadság alatt is meg tudjuk oldani, méghozzá külső segítség nélkül? Erre a kérdésre válaszolunk ez alkalommal.Sajnos manapság Magyarországon nem s..
Mutasd 1 tól 12 -ig 28 (3 oldalakat)