Tökéletes automatizálás szivattyú vezérlővel

Az automata öntözőrendszerek ma már teljesen egyedül képesek ellátni a kert vagy a pázsit vízellátását. Csak annyi feladatunk maradt, hogy az elején beprogramozzuk a vezérlőket. Így jelentős időt takaríthatunk meg, amit hasznosabban is eltölthetünk. A szivattyú vezérlő remek kiegészítője az ilyen automata öntözőrendszereknek. Egyrészt még hatékonyabbá és önállóbbá teszi az öntözést, másrészt megóvja a szivattyúkat a szárazon futástól. Ha elzárjuk a csapot, vagy mágnesszelep elzárja a víz útját, ezért csökken a nyomás a kivételi oldalon, a szivattyú vezérlő automatikusan leállítja a szivattyút. Ugyanígy azonban el is indíthatja azt szükség esetén.

A szivattyú vezérlő rendszerek, mint amilyen a nyomáskapcsoló vagy az áramláskapcsoló, már a webáruházunkban is megvásárolhatók. Ezek a kedvező árú termékek nagy segítséget jelentenek a kertészek számára. Használatukkal az öntözőrendszerek teljes mértékben automatizálhatók. Nincs szükség hidrofor használatára sem, ha egy szivattyú vezérlő is a rendszer részét képezi. Az termékek ára igen változó, ami nagyban függ a teljesítményüktől is. Ezek az eszközök bármilyen szivattyú működtetésére képesek, amelyek teljesítménye nem haladja meg az 1100 W-ot.

Ha egy megbízható, hatékony és költségkímélő automata öntözőrendszert szeretnél telepíteni az otthonodba, akkor a szivattyú vezérlőre is szükséged lehet. Tekintsd meg a kínálatunkat és válaszd ki azt az eszközt, amely minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. Ne tölts el hosszú órákat a pázsit vagy a kert öntözésével, amikor ilyen egyszerű, és költséghatékony megoldást is választhatsz!

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ