Menü
Kosár

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzetben webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel. A leadott megrendeléseket igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzátok.

További információkért kattints ide

Gyakran ismételt kérdések

A koronavírus járványra való tekintettel mindent megteszünk, hogy saját és Ti egészségeteket ne veszélyeztessük. Ezért számos intézkedést vezettünk be a járvány kezdete óta. Folyamatosan tisztítjuk és fertőtlenítjük a irodánkat és raktárunkat, ahol jelenleg csak kollégáink tartózkodhatnak. Fokozottan betartjuk a központilag is javasolt higiéniás előírásokat és erre kérünk Titeket is.

Koronavírussal kapcsolatos információk

Igen nyitva vagyunk és fogadjuk megrendeléseiteket.

Ahogy azt már megszokhattátok a leadott megrendeléseket igyekszünk a lehető leghamarabb, azaz 1-2 munkanapon belül eljuttatni hozzátok, azonban a jelenlegi helyzetben előfordulhatnak csúszások, emiatt a türelmedet kérjük. 

Készleteinket feltöltöttük és beszállítóink is folyamatosan szállítanak nekünk, azonban előfordulhatnak  olyan termékek, melyek átmenetileg nem elérhetők. Amennyiben ilyen terméket tartalmaz rendelésed, telefonon vagy emailben megkeresünk és alternatív, helyettesítő termékeket fogunk javasolni.

Természetesen igen! Sőt a jelenlegi helyzetben ezzel teszed a legjobbat! Ne feledd #maradjotthon

A megrendelt termékeket a Fáma futárszolgálat segítségével juttatjuk el hozzád. Hozzánk hasonlóan a futárszolgálat is mindent szükséges óvintézkedést megtesz a megelőzés szempontjából, a futárok kesztyűben és maszkban dolgoznak, illetve az autókat is folyamatosan fertőtlenítik.

A sikeres megelőzés érdekében azonban a Te közreműködésedre is szükség van! Amennyiben utánvéttel rendeltél, kérünk készítsd elő a pontos utánvét összeget, és az átvételnél saját tollat használj az aláíráshoz.

Személyes átvételre 9 és 15 óra között van lehetőséged az előre - telefonon, emailben vagy webáruházunkon keresztül - leadott rendelések esetén.

Személyes átvételnél kérjük az alábbiak betartását/figyelembevételét:

- Csak akkor indulj el a rendelésedért, ha arról e-mailben értesítést kaptál
- Az átvételnél a kijelölt helyen várakozz
- Amennyiben vannak előtted tarts legalább 1,5 méter távolságot az előtted lévőtől
- Kizárólag tünetmenetesen gyere el a megrendelésedért
- Lehetőleg kerüljük a készpénz használatát ( bankkártyás fizetés, vagy átutalás)

GY.I.K.

Megrendelés leadásához nem szükséges regisztrálnod, lehetőséged van "vendég"-ként is vásárolni. Azonban javasoljuk a fiók létrehozását, ugyanis ebben az esetben tudjuk vállalni a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, illetve a későbbiekben bármikor megtekintheted korábbi rendeléseidet.

Három fizetési módot kínálunk a megrendelés végösszegének kiegyenlítésére:

  • Bankkártyás fizetés: A megrendelés véglegesítését követően átirányítunk a bankkártyás fizető oldalra, ahol a kártyaadatok megadásával gyorsan és egyszerűen kifizetheted a végösszeget.
  • Banki átutalás: A megrendelés leadását követően küldünk egy automatikus e-mail-t a rendeléskor megadott e-mail címre, melyben megtalálhatod bankszámlaszámunkat, ahova át tudod utalalni a megrendelés végösszegét. Fontos, hogy ebben az esetben a közleményben tüntesd fel a megrendelés számát a könnyebb beazonosíthatóság végett.
  • Utánvétes fizetés: Lehetőséged van a megrendelt termékek ellenértékét házhozszállításkor kifizetni a futár részére. 

A webáruházunkban megrendelt termékeket futárszolgálat segítségével juttatjuk el hozzád. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a megrendelt termékeket személyesen vedd át XXI. kerületi  telephelyünkön.

Megrendeléseinket igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád. Ez általában a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül megtörténik. Azonban előfordulhat, hogy bizonyos termékek átmenetileg elfogynak, így sajnos nem tudjuk azonnal küldeni megrendelésed, meg kell várnunk míg újabb szállítmány érkezik. Ilyen esetekben természetesen telefonon vagy e-mailben értesítünk a hiányzó termékekről és annak várható beérkezési idejéről.

A szállítási költség attól függ, hogy milyen módon szeretnéd kifizetni rendelésed.

Ha bankkártyával vagy előre utalással fizetsz akkor 1.690 Ft a szállítás díja, utánvétes fizetés esetén pedig 2.490 Ft.