Menü
Kosár

Gyakran ismételt kérdések

A koronavírus járványra való tekintettel mindent megteszünk, hogy saját és Ti egészségeteket ne veszélyeztessük. Ezért számos intézkedést vezettünk be a járvány kezdete óta. Folyamatosan tisztítjuk és fertőtlenítjük a irodánkat és raktárunkat, ahol jelenleg csak kollégáink tartózkodhatnak. Fokozottan betartjuk a központilag is javasolt higiéniás előírásokat és erre kérünk Titeket is.

GY.I.K.

Megrendelés leadásához nem szükséges regisztrálnod, lehetőséged van "vendég"-ként is vásárolni. Azonban javasoljuk a fiók létrehozását, ugyanis ebben az esetben tudjuk vállalni a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, illetve a későbbiekben bármikor megtekintheted korábbi rendeléseidet.

Három fizetési módot kínálunk a megrendelés végösszegének kiegyenlítésére:

  • Bankkártyás fizetés: A megrendelés véglegesítését követően átirányítunk a bankkártyás fizető oldalra, ahol a kártyaadatok megadásával gyorsan és egyszerűen kifizetheted a végösszeget.
  • Banki átutalás: A megrendelés leadását követően küldünk egy automatikus e-mail-t a rendeléskor megadott e-mail címre, melyben megtalálhatod bankszámlaszámunkat, ahova át tudod utalalni a megrendelés végösszegét. Fontos, hogy ebben az esetben a közleményben tüntesd fel a megrendelés számát a könnyebb beazonosíthatóság végett.
  • Utánvétes fizetés: Lehetőséged van a megrendelt termékek ellenértékét házhozszállításkor kifizetni a futár részére. 

A webáruházunkban megrendelt termékeket futárszolgálat segítségével juttatjuk el hozzád. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a megrendelt termékeket személyesen vedd át XXI. kerületi  telephelyünkön.

Megrendeléseinket igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád. Ez általában a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül megtörténik. Azonban előfordulhat, hogy bizonyos termékek átmenetileg elfogynak, így sajnos nem tudjuk azonnal küldeni megrendelésed, meg kell várnunk míg újabb szállítmány érkezik. Ilyen esetekben természetesen telefonon vagy e-mailben értesítünk a hiányzó termékekről és annak várható beérkezési idejéről.

A szállítási költség attól függ, hogy milyen módon szeretnéd kifizetni rendelésed.

Ha bankkártyával vagy előre utalással fizetsz akkor 1.990 Ft a szállítás díja, utánvétes fizetés esetén pedig 2.490 Ft.

Amennyiben megrendelésed végösszege meghaladja a 125.000 Ft-ot a szállítási költséget elengedjük.