Menü
Kosár

Vezérlőkábel

A vezérlőkábel segítségével tudjuk összekötni az öntözésvezérlőt és a mágnesszelepeket, melyek ezen keresztül kapják a jelet. A vezérlőkábelben több számozott ér található, ezeket kell a mágnesszelepek egyik vezetékére kötni. A közös vezetéknek zöld-sárga színnel jelölt külön vezetéket találunk. Főként 5 illetve 7 eres változatban létezik. A vezérlő kábel és a mágnesszelep vezetékeinek összekötéséhez használjunk szilikonos vízmentes csatlakozót, így biztosan megfelelő kapcsolat jön létre a két vezeték között. Vásárlás esetén arra kell figyelni, hogy a kábelezés nehogy alulméretezett legyen, a túl vékony kábeleken túl nagy lehet a feszültség esés, amit nem minden mágnesszelep tűr jól, így könnyen üzemzavar állhat be az automata öntözőrendszer működésében! 

 

Cikkszám: KAB5
Vezérlőkábel 5 eresAz öntözésvezérlő által kibocsájtott jel mágnesszelepekhez történő továbbítására szolgáló 5 eres, sodrott réz vezérlőkábel. A 5 érből egy ..
220 Ft
Nettó ár:173 Ft
Cikkszám: KAB7
Vezérlőkábel 7 eresAz öntözésvezérlő által kibocsájtott jel mágnesszelepekhez történő továbbítására szolgáló 7 eres, sodrott réz vezérlőkábel. A 7 érből egy ..
375 Ft
Nettó ár:295 Ft
Cikkszám: VMCS3M
Vízmentes csatlakozó 3M - mágnesszelepek bekötéséhez ..
299 Ft
Nettó ár:235 Ft
Cikkszám: KAB12
Vezérlőkábel 12 eresAz öntözésvezérlő által kibocsájtott jel mágnesszelepekhez történő továbbítására szolgáló 12 eres, sodrott réz vezérlőkábel. A 12 érből e..
545 Ft
Nettó ár:429 Ft
Cikkszám: KAB14
Vezérlőkábel 14 eresAz öntözésvezérlő által kibocsájtott jel mágnesszelepekhez történő továbbítására szolgáló 14 eres, sodrott réz vezérlőkábel. A 14 érből e..
680 Ft
Nettó ár:535 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)