Pedrollo Easy-Small II áramláskapcsoló

Pedrollo Easy-Small II áramláskapcsoló
Cikkszám: PEASYS2
Készlet információ: Elérhető
14.490Ft Nettó ár: 11.409Ft
( Endre ) Kérdés:

Tisztelt Cím! Ha jól olvasom, akkor az áramláskapcsolót egy csappal/szeleppel lehet működtetésbe hozni. (A csap az áramláskapcsoló előtt van, tehát NEM a szivattyú és az áramláskapcsoló között.) Viszont a csapot mindenképp manuálisan kéne kinyitni?! Ennek mi értelme? A csap helyére berakunk egy 24Vvezérelhető, mágneskapcsolós szelepet, akkor működtethető az áramláskapcsoló? Illetve létezik olyan áramláskapcsoló változat, amit távvezérléssel (vezetékes) lehet bekapcsolni? Köszönöm, Üdv.: Endre

( András ) Válasz:

Kedves Endre!

A csapot az áramláskapcsoló elé szoktuk beépíteni biztonság céljából. Az áramláskapcsoló elé pontosan azért nem, amit leírt.

Távvezérlő áramláskapcsolót termékpalettánkon nincs és nem is ismerünk. Ha az elmenő oldalon egy szelepet automatikusan vezérelve (nyit/zár) beépítünk,  az áramláskapcsoló segítségével a szivattyú is el fog indulni.

Üdvözlettel,

Automataöntözőrendszer.com csapata

 

( N. József ) Kérdés:

Üdvözletem! Tavaly önöknél vásároltam egy Pedrollo Easy-Small II áramláskapcsolót. Remekül működik egy kerti szivattyún. Lehetséges volna-e az áramláskapcsolót búvárszivattyúval üzemeltetni? Egy tiszta vizet tartalmazó 1 méter mély tartályban lenne a búvárszivattyú, a tartály száraz tetején pedig az áramláskapcsoló. Nyilván a szivattyú és az áramláskapcsoló csővel összekötve. Köszönöm válaszukat!

( Tamás ) Válasz:

Kedves József!

Természetesen tudja így is használni. Az easysmall bármilyen max. 1500 W  teljesítményű szivattyú vezérlésére képes.

( Magyari Barna ) Kérdés:

Mekkora a maximum nyomás? Állítható vagy fix? Köszönöm

( Tamás ) Válasz:

Kedves Barna!

A maximum üzemi nyomás 10 bar. A kikapcsolási nyomás függ a szivattyú teljesítményétől, ez az érték nem állítható az áramláskapcsolón.

Kérdésed merült fel? Ne habozz, írd meg:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Pedrollo Easy-Small II áramláskapcsoló

A Pedrollo Easy-Small a legjobb ár-érték arányú áramláskapcsoló, mely képes bármilyen 1500W-nál alacsonyabb teljesítményű szivattyú automatikus vezérlésére. Segítségével 100%-ig kiváltható a szivattyúra szerelt hidrofor tartyál és nyomáskapcsoló. A beépített szárazon futás elleni védelemnek köszönhetően megvédi a szivattyút, így tökéletesen alkalmazható automata öntözőrendszerekben. Vízelvétel esetén a szivattyút automatikusan elindítja, majd amikor megszűnik a vízelvétel (elzárásra keról a csap, vagy mágnesszelep) a szivattyút megfelelő nyomásérték elérése esetén lekapcsolja.

Vízhiány esetén a beépített vízhiány érzékelő leállítja a szivattyút, ezzel megvédve a szárazon futástól. Vízhiány miatti leálláskor a Pedrollo EasySmall II megpróbálja újraindítani a szivattyút, először 15 perc után, majd 30 végül 60 percenként. Ha újra átfolyást érzékel azonnal visszaáll normál üzemmódba.

  • Bekapcsolási nyomás: 1,5
  • Szárazon futás elleni védelem
  • Teljesítmény: 1500W
  • 1" külső menetes csatlakozás a bejövő vízre
  • 2 darab 1" belső menetes csatlakozás az elmenő vízre
  • Maximum áteresztő képesség: 180 liter/perc
Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: