Axios csepegtető gomba 4L/h

Axios csepegtető gomba 4L/h
Cikkszám: PPAX4
Készlet információ: Elérhető
45Ft Nettó ár: 35Ft
( Pathó Bálint ) Kérdés:

Üdvözlöm! Mit jelent a nyomáskompenzált kivitel? a gomba köthető "közvetlenül" vízvezetékre vagy szükséges a rendszer elejére nyomáscsökkentő beépítése? Befolyásolja a víznyomás a gomba által kijuttatott víz mennyiségét? Köszönöm válaszukat!

( Tamás ) Válasz:

Kedves Bálint!

A nyomáskompenzált kivitel annyit takar, hogy az adott körre, vagy csőszakaszra telepített gombák azonos mennyiésgű vizet fognak kijuttatni, függetlenül a rendszerben lévő nyomástól. Tehát a sor elején lévő és a sor végén található csepgtető gomba azonos mennyiséget fog kijuttatni, abban az esetben ha nyomáskompenzált gombát használ. Ellenkező esetben a szakasz végén lévő gombák kevesebbet juttatnak ki, mint a sor elején lévők. Nyilván ez függ a rendszer ( csőszakasz) és rajta lévő gombák számától, illetve vízkijuttatásától.

A gombák csatlakoztatható közvetlenül a Pe csőbe is, nyomáscsökkentőre szükség lehet. Ez a bejövő víz nyomástól és a gombák számától, vízkijuttatásátül függ.

 

Kérdésed merült fel? Ne habozz, írd meg:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Axios csepegtető gomba 4L/h

Az Axios csepegtető gombát tetszőleges méretű PE csőre szerelve használhatjuk. Szerelése gyors és egyszerű. Megfelelő célszerszám segítségével, a kívánt helyen lyukat fúrunk a PE csőre és a keletkezett lyukba egy mozdulattal bepattintjuk a gombát. A csepegtető gomba végére szükség esetén szerelhetünk 2 vagy 4-es elosztót így kapillárcső és csepegtető tüske segítségével a víz pontosan a kívánt helyre juttatható.

- Nyomáskompenzált

- Tisztítható kivitel

- 4 L/h vízkijuttatás

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: