Menü
Kosár

Öntözőrendszer tervezés, kivitelezés


Öntözőrendszert szeretnél?

Állunk rendelkezésedre, akár magad szerednéd kiépíteni az öntözőrendszered, vagy ránk bíznád a komplett öntözőrendszer kivitelezését. Bármelyik variációt választod az alábbi információk elengedhetetlenek számunkra az öntözőrendszer megtervezéséhez:

  • Méretekkel ellátott alaprajz az öntözendő területről ( ezt magad is megrajzolhatod, vagy kérheted segítségünket, ingyenes felmérésünket)
  • Hálózati vízről, vagy kútról üzemeltetnéd az öntözőrendszert
  • Rendelkezésre álló nyomás és vízmennyiség

Az alaprajzot elkészítheted kézi vagy digitális formában. Nem kell, hogy méretarányos legyen, azonban fontos, hogy minden méretet tartalmazzon az öntözendő területekről. Mindenképpen jelöld rajta a vízvételi helyet, illetve a meglévő vagy telepítendő növények, fák helyét. Amennyiben nem szeretnél vele vesződni, kérd díjmentes helyszíni felmérésünket, melynek keretén belül mi felmérjük igényeidet és egyúttal a kertedet is.

Az öntözőrendszer tervezésénél fontos szempont, hogy hálózati vízről, vagy szivattyú segítségével kútvízzel fog üzemelni a rendszer. A hálózati vízről üzemeltetett rendszereknél különösebb plusz információra nincs szükség. Ha kútvízről üzemeltetett rendszert szeretnél és rendelkezel szivattyúval, akkor add meg annak pontos típusát. Ha még nincs szivattyúd, szívesen segítünk annak kiválasztásában, ehhez a kútról kell tudnunk néhány adatot. Milyen mély a kút? Milyen magas a benne lévő vízoszlop? Mennyi a kút vízhozama?

Meglévő szivattyú vagy hálózati víz esetén szükségünk van a rendelkezésre álló vízmennyiségre. Ezt könnyen és egyszerűen ellenőrizheted egy vödör segítségével. Mérd meg, hogy adott víz mennyiséget mennyi idő alatt folyatsz ki. Például: 10 literes vödröt hány másodperc alatt töltesz meg ( 10 l víz, 15 másodperc alatt = 40l/perc = 2400l/óra)

Egy átlagos öntözőrendszer kiépítéséhez minimum 1000-1500 liter/óra vízmennyiség szükséges.Kérj díjmentes helyszíni felmérést, vagy töltsd fel kerted alaprajzát az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva.


Ajánlatkérés

Captcha