A Rondo mini szórófej használatának előnyei

A különböző növénykultúráknak eltérő a vízigényük, így sok esetben más-más öntözőrendszer típusra van szükség. Más öntözőrendszert használunk a konyhakertekben, mást a fóliasátrakban és mást a nagyobb mezőgazdasági területeken. A Rondo mini szórófej elsősorban gyümölcsösökben, korona alatti öntözésre, zöldségek öntözésére és fóliasátrakban használható.

A szórófejeket pálcára állítva vagy függesztve is lehet használni, így az adott terület tulajdonságainak megfelelően alkalmazhatók. Számos előnye van a Rondo mini szórófejeknek. Egyrészt erős, strapabíró anyagból készültek, így hosszú időn keresztül használhatjuk a mezőgazdasági területeken. Az erős UV sugárzás sem tud kárt tenni bennük. A különböző méretű fúvókák eltérő mennyiségű vizet juttatnak ki adott időegység alatt, így könnyen szabályozható az öntözés mértéke.

Mivel a Rondo mini szórófejek finom cseppekben juttatják ki a vizet, így a kötött talajon sem okoz gondot a vízelfolyás. A mérsékelt vízkibocsájtásnak köszönhetően a nedvesség ott marad, ahol arra szükség van. Ezáltal rengeteg vizet megspórolhatunk, amely gazdasági és környezetvédelmi szempontból is előnyös. A Rondo mini szórófejek egyenletes vízeloszlást tesznek lehetővé az adott területen, így minden növény annyi vizet kap, amennyire szüksége lesz.

A szórófejek, típusuktól függően, eltérő kilövési szöggel rendelkeznek. A szórófejek színe alapján könnyen megkülönböztethetjük az eltérő típusokat, így nem lesz nehéz kiválasztani a számunkra legideálisabb darabokat.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ