Bokor Öntöző gomba szabályozható 0-70 lh

Bokor Öntöző gomba szabályozható 0-70 lh
Cikkszám: BCSF
Készlet információ: Elérhető
35Ft Nettó ár: 28Ft
( Roland ) Kérdés:

Tiszteletem! Csepegtetős öntöző rendszert szeretnék kiépíteni a kertemben, a diszfáim, bokraim öntözéséhez. Viszonylag sík terepen. Rendelkezek már egy 1000 literes tartállyal, amit csak 50cm magasságba tudok feltenni. A tartály, csap mérete 2”. Terveim szerint 6db 70m hosszú LPE 20-as csőbe helyeznék kb. 100-130 db csepegtetőgombát. A kérdésem az volna, hogy egy ilyen mértékű „nyomás” alatt, működhet-e a rendszer? Ha igen, milyen csepegtető gombát ajánlanának hozzá? Továbbá, a víztartály csapja után, beiktatnék egy szűrőt is, de csak abban az esetben, ha az nem csökkenti a víznyomást. Ha igen, akkor inkább a víztartály beömlő részére helyezném el azt. Egy ismerősöm azt mondta, hogy ezekhez a gombákhoz minimum 1 bár nyomásra volna szükség ahhoz, hogy működjön. Mások pedig azt, hogy így is működne a rendszer, a gombák csöpögnének, csak kisebb lesz a teljesítményük. Sajnos, ezt nem tudom megítélni. Bármilyen hasznos tanácsot szívesen fogadok! Tisztelettel: Roland

( Tamás ) Válasz:

Kedves Roland!

Az 50 cm magasságban lévő tartályból kifolyó víz 0,05 bar nyomást fog eredményezni. Ez annyira alacsony nyomás, hogy kb 100 db gomba esetén nagy valószínűséggel a víz nem fog eljutni a csőszakaszok ( 70m) végéig, valamint a gombák vízkijuttatása sem lesz egyenletes. Szűrő használatát mindenképpen javasoljuk a rendszer védelme érdekében, azonban én mindenképpen javasolnám, hogy szivattyúval táplálja meg a rendszert, úgy tökéletesen fog működni.

( Eszik Endre ) Kérdés:

50 m hosszúságban milyen vastagságú cső a megfelelő ezek a sorok 5sor egymás mellet gerinc vezetékről gyümölcs ültetvényben. bokor állítható csepegtető gombát szeretnék elhelyezni. válaszát előre is köszönöm0

( András ) Válasz:

Kedves Endre!

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva, az Ön területi adottságaihoz a 20-as vastagságú PE csövet ajánlanám.

Bármilyen további kérdése lenne, állunk a szíves rendelkezésére.

Üdvözlettel,

www.automataontozorendszer.com csapata

( Csendes László ) Kérdés:

Tisztelt eladó A bokor öntöző gomba teljesítményét mennyire befolyásolja a hozzá használt cső átmérője?

( Tamás ) Válasz:

Kedves László!

A bokor öntöző gomba teljesítményét több tényező befolyásolhatja, ilyen például a cső átmérőjé, a cső hossza, a csepegtető gombák száma, és a rendelkezésre álló vízmennyiség illetve nyomás. Ezen információk tükrében lehet meghatározni, hogy mennyivel módolunak a gyári adatok.

Üdv

Kérdésed merült fel? Ne habozz, írd meg:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Bokor öntöző gomba

A bokor öntöző gombát tetszőleges méretű PE csőre szerelve használhatjuk. Szerelése gyors és egyszerű. Megfelelő célszerszám segítségével, a kívánt helyen lyukat fúrunk a PE csőre és a keletkezett lyukba egy mozdulattal bepattintjuk a gombát. A kijuttatott víz mennyisége 0-70 liter között állítható a piros "kupak" elfordításával.

  • Szabályozható
  • Kijuttatott vízmennyiség: 0-70 L/h
Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Címkék: öntöző gomba