SEGÍTHETÜNK?

 

Kérdésed van? Szívesen segítünk!

        06-70-274-04-01

INGYENES HÁZHOZSZÁLÍTÁS

 

A megrendelt termékeket ingyen házhozszállítjuk, amennyiben 75.000 Ft felett vásárolsz.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a megrendelet termékekre.

Webáruházunkban leadott rendelések 92%-át a rendelést követő 1-3 munkanapon belül otthonodban átveheted.

Csepegtető szalag indító -17- gumigyűrűvel, szórítóval

Csepegtető szalag indító -17- gumigyűrűvel, szórítóval
Cikkszám: CSTPEI
Készlet információ: Elérhető
95Ft Nettó ár: 75Ft
( Roland ) Kérdés:

Tiszteletem! Szeretném megkérdezni önöktől, hogy ez a csepegtető szalagindító (Cikkszám: CSTPEI) alkalmazható-e KPE 40-es (Cikkszám: KPE40/6) gerincvezetékhez is, vagy csak a LPE csövekbe illeszthető? A KPE 40-es gerincvezetékre szeretném közvetlenül rákötni a csepegtetőszalagot. Ha igen, akkor a lyukasztó szerszám (Cikkszám: LY2.5) alkalmas-e ehhez a KPE 40-eshez, vagy a falvastagság miatt (4mm), inkább fúrni kellene a lyukakat? Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Roland

( Tamás ) Válasz:

Kedves Roland!

A csepegtető szalag indító alkalmas lehet KPE csőbe történő csatlakoztatásra is, azonban javasoljuk a vékonyabb falú 3-6 bar-os KPE-LPE csövek használatát. A webáruházunkban megtalálható KPE 40/6-os cső tökéletes erre a célra, kicsit lágyabb, rugalmasabb cső, ezért sokkal jobban letömít a gumigyűrű mellett, mint a rideg és kemény csövelnél. A lyukasztószerszámmal 2,5mm-es lyukat tud fúrni a csőre, a csepegtető szalag indítóhoz viszont 14-15mm-es lyuk szükséges. Ehhez javasoljuk a fúrószerszám ( https://automataontozorendszer.com/furoszerszam-csepegteto-szalag-inditohoz) használatát. Remélem tudtam segíteni.

( Bodnár Milán ) Kérdés:

Tisztelt Ügyfélszolgálat! A csepegtető rendszer kiépítésénél a gerincvezetéket 16-os KPE csővel szeretném megépíteni, a kérdésem az lenne mi a legkisebb keresztmetszet amibe még beépíthető a gumigyűrűs csepegtetőszalag indító?

( Tamás ) Válasz:

Kedves Milán!

A gumigyűrűs csepegtető szalag indítót 25-ös keresztmetszetű csőbe lehet megfelelően beépíteni. A gumigyűrű beépítéséhez 15mm lyukra van szükség, így a 16-os és 20-as cső keresztmetszete túl kicsi a beépítéshez.

Kérdésed merült fel? Ne habozz, írd meg:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Csepegtető szalag indító -17- gumigyűrűvel, szórítóval

Indító idom 17mm-es csepegtető szalaghoz, szorítós csatlakozás PE csőhöz 15mm-es gyumigyűrűvel. Csatlakoztatásához a gerincvezetéken 15mm átmérőjú lyuk szükséges. A lyukba először a gumigyűrűt helyezzük be, majd a gumigyűrűbe bepattintjuk az indító idomot és a szorító segítségével ráfeszítjük a gerincvezetékre, végül a csepegtető szalagot kötjük rá.

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: