Menü
Kosár

Egyéb kellékek

Minden öntözéstechnikai rendszer nagyon összetett, éppen ezért fontos, hogy az alkotóelemek a helyükön legyenek. Emellett olyan kiegészítő eszközökkel is rendelkezzünk, amelyekkel megoldhatóak a váratlan helyzetek is. Webáruházunk egyéb kellékek kategóriáján belül minden lényeges terméket megtalálsz, amelyek szükségesek lehetnek egy profi öntözőrendszer fenntartásához. A kiegészítő eszközökkel a stabil működés garantált, ráadásul felkészült lehetsz.


Amennyiben megújítanád eszköztárad, akkor keresd fel webáruházunk öntözéstechnikai eszközök kínálatát!

Cikkszám: E9V
9V elem Elemes öntözésvezérlőkhöz működtetéséhez használható jó minőségű Varta Industrial 9V elem.Egyes beltéri öntözésvezérlőknél áramszünet esetén szint..
890 Ft
Nettó ár:701 Ft
Cikkszám: AGSZ
Agroszövet Talajtakarásra, gyomosodás megelőzésére, legyökerezés megelőzésére kiválóan alkalmas kertészeti textília. 1,05 illetve 2,1 méter széles 100 méter hosszú tekercsben kap..
235 Ft
Nettó ár:185 Ft
Border 45 gyepszegély, ágyásszegély Border 45 gyepszegély, ágyásszegély
Vásárlóink kedvence
Cikkszám: B45
Border 45 gyepszegély, ágyásszegély Ágyás-, térkő, gyepszegélyek kialakításához tökéletesen használható elválasztó műanyag szegély. Segítségév..
695 Ft
Nettó ár:547 Ft
Cikkszám: B78
Border 78 gyepszegély, ágyásszegély Ágyás-, térkő, gyepszegélyek kialakításához tökéletesen használható elválasztó műanyag szegély. Segítségév..
1.095 Ft
Nettó ár:862 Ft
Cikkszám: BRT
Border gyepszegélyhez rögzítő tüske Műanyag rögzítő tüske Border gyep és ágyásszegélyekhez. A rögzítő tüskék segítségével hatékonyan lerögzíthetjük a gye..
55 Ft
Nettó ár:43 Ft
Cikkszám: E2A
Ceruza elem AA (Kodak) Öntözésvezérlőkben használható jó minőségű Kodak AA-s ceruza elem. Az elem gondoskodik a memória megőrzéséről áramszünet esetén, így mindenképpen javasoljuk, hogy..
690 Ft
Nettó ár:543 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IPSM06
Csepegtető szalag nyomáscsökkentő fix 0,6 bar Mivel a csepegtető szalagok rendkívül érzékenyek a túl nagy nyomásra, így sok esetben szükséges nyomáscsökkentő használata. A nyomáscsökkentő s..
2.295 Ft
Nettó ár:1.807 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: FDCS
Fedeles doboz csappalFöldbe telepíthető, zöld fedelű csapszekrény. A tetején keresztül bármilyen tömlő kényelmesen kivezethető. Fém 3/4-es belső menetes csatlakozással. Ideális bármilyen vízvételi..
5.290 Ft
Nettó ár:4.165 Ft
Cikkszám: GYK100
Gyorskötöző árnyékoló háló rögzítéséhezZöld színű kertészeti gyorskötöző, árnyékoló hálók, növények, egyéb kertészeti kiegész&iacu..
945 Ft
Nettó ár:744 Ft
Gyártó: Hunter Cikkszám: HPGK
Hunter állító kulcsHunter PGP, PGJ szórófejek beállítására szolgáló kulcs, segítségével egyszerűen, egy mozdulattal emelhetjük ki a szórófejet, illetve cserélhetünk benn..
265 Ft
Nettó ár:209 Ft
Gyártó: Hunter Cikkszám: MPRK
Hunter MP Rotator állító kulcsAz Mp Rotator fúvókák beállításának egyszerűsítésére szolgáló kulcs. A fúvókák szórási szögét és a szó..
490 Ft
Nettó ár:386 Ft
Cikkszám: IMP1
Impulzus jeladós vízóra 1"  Az impulzus jeladós vízóra segítségével könnyedén mérhetjük öntözőrendszerünk vízfogyasztását. Okos öntözésve..
35.190 Ft
Nettó ár:27.709 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IPSM11
Irritec nyomáscsökkentő fix 1,1 barAz Irritec nyomáscsökkentő segítségével csepegtető, mikroszóró rendszerek igényeinek megfelelő nyomást állíthatunk be. 3/4" kb meneteinek köszönhetően kön..
1.890 Ft
Nettó ár:1.488 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IPSM14
Irritec nyomáscsökkentő fix 1,4 barAz Irritec nyomáscsökkentő segítségével csepegtető, mikroszóró rendszerek igényeinek megfelelő nyomást állíthatunk be. 3/4" kb meneteinek köszönhetően könny..
1.950 Ft
Nettó ár:1.535 Ft
Cikkszám: LOCTITE160
Loctite teflonzsinór 160mA Loctite 55/160 teflonzsinór mindenféle menet tömítésére alkalmas. Használata rendkívül egyszerű, csak tekerjük bele a menetbe a teflonzsinórt és már kész is. A tekercsen 16..
4.150 Ft
Nettó ár:3.268 Ft
Cikkszám: LOCTITE50
Loctite teflonzsinór 50mA Loctite 55/50 teflonzsinór mindenféle menet tömítésére alkalmas. Használata rendkívül egyszerű, csak tekerjük bele a menetbe a teflonzsinórt és már kész is. A tekercsen 50 m..
1.990 Ft
Nettó ár:1.567 Ft
Mutasd 1 tól 16 -ig 53 (4 oldalakat)

Az öntözés folyamata sosem volt egyszerű, legyen szó automata öntözőrendszerről vagy kézi locsolásról. Tulajdonképpen lehet egyszerűen menedzselhető bármelyik tevékenység, ha a megfelelő eszközökkel rendelkezünk. Az egyéb termékek kategória a legtöbb helyen olyan eszközöket tartalmaz, amelyek elhagyhatóak, nálunk azonban ezeknek is nagyon fontos szerepük van. 


Webáruházunk öntözéstechnikai eszközök kínálata úgy került összeállításra, hogy a nagyobb alkatrészek mellett a kisebb eszközöket is megtalálhatod, így biztosítva, hogy a rendszerben minden tartósan működjön, fenntartható legyen. A következő pár sorban így olyan hasznos kellékek előnyeiről olvashatsz, amelyek minden háznál jól jönnek. 

Milyen egyéb kellékek vannak az öntözéstechnikában? 

A kategórián belül böngészve már észrevehetted, hogy több különböző funkciójú termékkel is találkozhatsz.


Ott vannak például a praktikus szelepaknák. A mágnesszelepek általában a föld felszíne alá kerülnek beépítésre. Ezen módszer előnye, hogy jól gondoskodik az egyszerű hozzáférhetőségről és a védelemről. Ezzel a kiegészítővel tulajdonképpen nagyobb terület öntözése is egyszerűvé válik. A kert bármely pontjában elhelyezhetjük őket, így a szükséges területen könnyen kialakítható vízforrás.


Tovább görgetve a minőségi szűrők is a szemed elé kerülhetnek. A szűrő minden öntözőrendszer elengedhetetlen része, ugyanis meggátolja a szennyező anyagok eljutását az öntözőrendszer fontosabb alkatrészeihez. Így gyakorlatilag segítségével megakadályozhatóak a komolyabb problémák, s hosszú távon működtethető a rendszer. 


Hasznos kiegészítők

A kategória olyan segédanyagokat is felkínál számodra, mint amilyen az akasztóhorog, a nyomáscsökkentő vagy az elem. De találkozhatsz speciális szerszámokkal, csővágó ollóval, lyukasztófejjel, stb. Ezek az illesztési folyamatokban segédkeznek, így nagy előnyük, hogy egységessé tehető velük bármely rendszer.


Ne feledkezzünk meg a geotextíliákról, vakondhálókról sem, amelyeknek köszönhetően meggátolható a gyomosodás, ugyanakkor rágcsálók ellen is védekezhetünk. Végül a kézi öntözés eszközeivel is találkozhatsz, ilyen például a locsolópisztoly, a kuplungcsatlakozó vagy a tömlő gyorscsatlakozó. Ez utóbbi előnye például, hogy gyorsan válthatunk kézi locsolásra.


Döntések az öntözéstechnikában

Bármilyen öntözéstechnikai eszköz vásárlásáról is legyen szó, az első, amivel tisztában kell lenned, az a kerted adottsága, illetve a meglévő vagy kiépítésre váró öntözéstechnikai rendszer típusa. Ehhez mérten választhatsz alkatrészeket, kiegészítőket. Amennyiben még mindig bizonytalan vagy a témát illetően, webáruházunk szakemberei készséggel állnak rendelkezésedre! 


Online felületünkön csupán néhány kattintásba kerül, és ki is választhatod a legszimpatikusabb termékeket! Ha ez megtörtént, elég, ha rákattintasz a “Kosárba” opcióra.