Menü
Kosár

Idomok

Nincs is nagyobb kihívás, mint a különböző automata öntözőrendszerek kiépítése kertünkben. Ehhez ugyanis olyan speciális eszközökre van szükség, amelyek teljesen összeillesztik a rendszert. Webáruházunk idomai között olyan darabokat találhatsz, amelyek segítenek komplexszé tenni az egyes részeket. Így biztosan egy olyan rendszert leszel képes felállítani, amely megfelelően gondoskodik növényeidről. 


Amennyiben szeretnél egy profi rendszert létrehozni otthon, akkor keresd fel webáruházunk öntözéstechnika-kínálatát!

Gyártó: Irritec Cikkszám: I1x1/2bk
Bővítő idom 1" belső - 1/2" külső menettel Menetes bővítő idom segítségével különböző méretű menettel rendelkező idomok, alkatrészek köthetők össze. A menetek tömítésére teflon..
236 Ft
Nettó ár:186 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: I1x3/4bk
Bővítő idom 1" belső - 3/4" külső menettel Műanyag menetes bővítő idom segítségével különböző méretű menettel rendelkező idomok, alkatrészek köthetők össze. A menetek tömítésér..
225 Ft
Nettó ár:177 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: I2x5/4bk
Bővítő idom 2" belső - 5/4" külső menettel Menetes műanyag bővítő idom segítségével különböző méretű menettel rendelkező idomok, alkatrészek köthetők össze.A menetek tömítésére..
559 Ft
Nettó ár:440 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: I3/4x1/2bk
Bővítő idom 3/4" belső - 1/2" külső menettel Műanyag menetes bővítő idom segítségével különböző méretű menettel rendelkező idomok, alkatrészek köthetők össze.A menetek tömítésé..
184 Ft
Nettó ár:145 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: I5/4x1bk
Bővítő idom 5/4" belső - 1" külső menettelMenetes műanyag bővítő idom segítségével különböző méretű menettel rendelkező idomok, alkatrészek köthetők össze. A menetek tömítésére teflon..
332 Ft
Nettó ár:261 Ft
Fagyálló golyóscsap 1 BB
Vásárlóink kedvence
Cikkszám: FCS1BB
Fagyálló golyóscsap 1 BBGolyóscsap fagyálló kivitelben, 1" belső menettel. Műanyag borítású, belül fém golyóscsap nagy méretű elzáró karral, melynek segítségével erőlk..
2.895 Ft
Nettó ár:2.280 Ft
Cikkszám: FCS1/2BB
Fagyálló golyóscsap 1/2 BBGolyóscsap fagyálló kivitelben, 1/2" belső menettel. Műanyag borítású, belül fém golyóscsap nagy méretű elzáró karral...
1.650 Ft
Nettó ár:1.299 Ft
Cikkszám: FCS2BB
Fagyálló golyóscsap 2 BBGolyóscsap fagyálló kivitelben, 2" belső menettel. Műanyag borítású, belül fém golyóscsap nagy méretű elzáró karral...
8.655 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Cikkszám: FCS3/4BB
Fagyálló golyóscsap 3/4 BBGolyóscsap fagyálló kivitelben, 3/4" belső menettel. Műanyag borítású, belül fém golyóscsap nagy méretű elzáró karral...
1.995 Ft
Nettó ár:1.571 Ft
Cikkszám: FCS5/4BB
Fagyálló golyóscsap 5/4 BBGolyóscsap fagyálló kivitelben, 5/4" belső menettel. Műanyag borítású, belül fém golyóscsap nagy méretű elzáró karral...
4.395 Ft
Nettó ár:3.461 Ft
Cikkszám: FCS6/4BB
Fagyálló golyóscsap 6/4 BBGolyóscsap fagyálló kivitelben, 6/4" belső menettel. Műanyag borítású, belül fém golyóscsap nagy méretű elzáró karral...
6.205 Ft
Nettó ár:4.886 Ft
Cikkszám: CSF1BB
Fém golyóscsap 1" BB Olasz gyártmányú fém golyóscsap mindkét oldalán 1" belső menettel, pillangós zárócsappal. ..
2.355 Ft
Nettó ár:1.854 Ft
Fém golyóscsap 1 BB - Karos
Készlet hiány
Cikkszám: CSFK1BB
Fém golyóscsap 1" BB - Karos Olasz gyártmányú fém golyóscsap mindkét oldalán 1" belső menettel, elzáró karral. ..
2.355 Ft
Nettó ár:1.854 Ft
Cikkszám: CSF1KB
Fém golyóscsap 1 KB Fém golyóscsap 1" méretben külső és belső menettel, pillangós zárócsappal.Olasz gyártmány ..
2.355 Ft
Nettó ár:1.854 Ft
Cikkszám: CSF12BB
Fém golyóscsap 1/2" BB Fém golyóscsap 1/2" méretben minkét oldalán belső menettel.Olasz gyártmány..
1.335 Ft
Nettó ár:1.051 Ft
Cikkszám: CSFK12BB
Fém golyóscsap 1/2" BB - Karos Fém golyóscsap 1/2" méretben minkét oldalán belső menettel, egyenes elzáró karral.Olasz gyártmány..
1.335 Ft
Nettó ár:1.051 Ft
Mutasd 1 tól 16 -ig 318 (20 oldalakat)


A kert, udvar gondozása sosem egyszerű feladat, hiszen sokszor nagy energia- és erőbefektetést igényel. Különös kihívásokkal állíthat szembe például az öntözés kapcsán. Sokszor se időnk, se kapacitásunk a locsolásra, ilyenkor az automata öntözőrendszerben kell gondolkodnunk. Azonban sokszor az alkatrészek megfelelő összekapcsolására is ügyelnünk kell, ilyenkor jönnek képbe az idomok. 


Webáruházunk speciális öntözéstechnika-kínálata segít, hogy minden a helyére kerüljön, ennek köszönhetően a működés is gördülékeny lesz. Nincs más dolgod, mint hátradőlni és hagyni, hogy a rendszer végezze a munkáját. De most lássuk, milyen előnyei vannak az idomok használatának!


Speciális idomok


Bizonyára már észrevetted, hogy különböző típusú idomok vannak, ezek természetesen az alkatrészek és rendszerek szerint változnak. 


A PE idomok a PE csőhöz csatlakoztathatóak. Ezeknek legnagyobb előnye, hogy segítségükkel könnyen vezethetjük a csöveket a kívánt irányba. A toldás, elágazás, összekötés, lezárás is egyszerűen megoldható ezeknek köszönhetően. Akadnak záróváltozatok is, amelyek különböző méretekben és kialakításokban is kaphatóak. Miért számítanak az öntözőrendszerek kulcsfontosságú részének? Gyakorlatilag a PE csövekből kialakított hálózatok egyik legkényelmesebb pontja éppen maga a csőkötés. 


Mire valók a KPE idomok?


A kategórián belül továbbgörgetve még más típusú termékekkel is találkozhatsz. A KPE idomok szintén a könnyebb toldásban segédkeznek. A KPE csövekhez illeszkedő idomok segítenek a csővezeték útjának megfelelő kialakításában. Különböző bar-os nyomásra lettek tervezve, s kiváló minőségük a gyors összeszerelést teszik lehetővé.


Természetesen még nem ért véget a felsorolás. A professzionális szelepkötő idomok a mágnesszelep összekötésére alkalmas, amelyek hollanderrel és használható menettel vannak ellátva. Miért előnyös használatuk? A hollanderes kötések esetében a O gyűrű garantálja a megfelelő tömítést, így teflonszalag sem szükséges. Segítségükkel az ideális méretű szeleposztó is kialakítható. Ezek a szelepkötők gyakorlatilag elgedhetetlen részei egy öntözőrendszernek. 


Egyéb speciális eszközök


Az öntözéstechnika egy viszonylag bonyolult rendszer, habár összeszerelése viszonylag egyszerű, mégis minden elemnek illeszkednie kell a másikhoz a megfelelő működés érdekében.


Akadnak még megfúrós, menetes idomok és csapok is. Ezeknek az eszközöknek hatalmas előnye, hogy gyorsan felállítható segítségükkel a rendszer, ráadásul biztos, hogy hosszú távon szolgálják majd kertünket és annak minden tevékenységét is.


Ha neked is szükséged van pár speciális öntözéstechnikai kellékekre, akkor látogasd meg webáruházunkat, ahol profi szakemberek segédkeznek annak kiépítésében. Ha már tudod, mit szeretnél, akkor elég, ha kiválasztod a legszimpatikusabb termékeket, majd rákattintasz a “Kosárba” opcióra.