Menü
Kosár

Szállítási információk

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunkban leadott megrendeléseket a Fáma Futár futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A kényelmesebb csomagátvétel érdekében automatikus e-mail értesítést küldünk a csomag feladásakor! A kiszállítás napjának reggelén a futárszolgálat emailben megadja a várható kiszállítási időpontot ( 3 órás időintervallum ). Az üzenetben meghatározott 3 órás időintervallumon belül a futár kézbesíti a megrendelésed! Kérjük ebben az időszakban feltétlenül tartózkodj a megadott szállítási címen!


Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítási díjak meghatározásánál törekedtünk a legegyszerűbb díjszabás összeállítására, mely alapján könnyedén kiszámolhatod a házhozszállítás költségét!


Házhozszállítás díja átutalás vagy bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft / csomag

Házhozszállítás utánvéttel: 2490 Ft / csomag

Házhozszállítás 125.000 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft


Bizonyos nem dobozolható, vagy túlméretes termékek ( főként nagy méretű és/vagy mennyiségű csövek/ tekercses termékek / szerszámok) esetén a futárszolgálat csak felár ellenében szállítja ki a csomagot. Az ilyen csomagok szállításának felára 1.375 Ft/csomag, melyet rendszerünk kiszámol és a pénztárban hozzáadja a rendelés végösszegéhez. Néhány esetben előfordulhat, hogy a rendszer nem képes a felárat kiszámolni, azonban a csomag(ok) csak felár ellenében szállíthatók. Ilyenkor mindig telefonon egyeztetjük a pontos szállítási költséget a megrendelővel.


Az alábbi termékek szállítása felárat vonhat maga után, bizonyos mennyiség felett:

- KPE, PE csövek

- Csepegtető csövek

- Vakondháló, geotextília 

- Kerti szerszámok: Ásó, lapát, gereblye, stb.


125.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget átvállaljuk. Azonban ha a megrendelés nem dobozolható, vagy túlméretes terméke(ke)t is tartalmaz, az esetleges  szállítási költség felára(ka)t sajnos nem tudjuk elengedni.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Személyes átvétel:Kizárólag előre, telefonon egyeztetett időpontban van rá lehetőség budapest XXI. kerületében!