Menü
Kosár

Kedves Vásárlóink!

A kialakult járványhelyzetben webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel. A leadott megrendeléseket igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzátok.

További információkért kattints ide

Szállítási információk

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunkban leadott megrendeléseket a Fáma Futár futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A kényelmesebb csomagátvétel érdekében automatikus e-mail értesítést küldünk a csomag feladásakor! A kiszállítás napjának reggelén a futárszolgálat emailben megadja a várható kiszállítási időpontot ( 3 órás időintervallum ). Az üzenetben meghatározott 3 órás időintervallumon belül a futár kézbesíti a megrendelésed! Kérjük ebben az időszakban feltétlenül tartózkodj a megadott szállítási címen!


Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítási díjak meghatározásánál törekedtünk a legegyszerűbb díjszabás összeállítására, mely alapján könnyedén kiszámolhatod a házhozszállítás költségét!

Házhozszállítás díja előreutalás esetén: 1690 Ft / csomag

Házhozszállítás utánvéttel: 2490 Ft / csomag

Házhozszállítás 75.000 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

Bizonyos csomagméret felett ( főként nagy méretű és/vagy mennyiségű csövek/termékek esetén) a futárszolgálat csak túlméret felárral szállítja el a csomagot. A túlméret felár díja 1.375 Ft/csomag.

Nagy méretű és mennyiségű cső megrendelése esetén a szállítási költség nem a standard futárszolgálati díjszabás szerint kerül meghatározásra. Az egyedi szállítási költséggel érintett megrendelés esetén minden esetben telefonon egyeztetjük a szállítási költséget.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Személyes átvétel:Kizárólag előre, telefonon egyeztetett időpontban van rá lehetőség budapest XXI. kerületében!