Menü
Kosár

Szelepkötő idomok

Főként mágnesszelepek összekötésére használható menettel és hollanderrel ellátott idomok. A hollanderes kötéseknél O gyűrű gondoskodik a megfelelő tömítésről, így ott nem szükséges teflon szalag, vagy teflon zsinór használata. Segítségükkel könnyen kialakíthatunk egy megfelelő méretű szeleposztót, amit utána könnyedén elrejthetünk egy szelepaknába. A KPE hollanderes szelepkötő, valamint szeleposztó idomok megkerülhetetlen alkatrészei az öntözőrendszernek.

 

Irritec szeleposztó O-gyűrű
ÚJ TERMÉK
Gyártó: Irritec Cikkszám: ORING
Irritec szeleposztó O-gyűrűIrritec szelepkötő idomokhoz haználható O-gyűrű. Ha a régi megsérült, netán elveszett akkor ezzel tökéletesen pótolható...
55 Ft
Nettó ár:43 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRE1HH
Hollanderes szelepkötő egyenes  1" HHHollanderes szelepkötő egyenes idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágnesszelepekre jav..
525 Ft
Nettó ár:413 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRE1KH
Hollanderes szelepkötő egyenes  1" KHHollanderes szelepkötő egyenes idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágnesszelepekre jav..
345 Ft
Nettó ár:272 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRX1KHHH
Hollanderes szelepkötő kereszt idom  1" KHHHHollanderes szelepkötő könyök idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágn..
895 Ft
Nettó ár:705 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRL1H
Hollanderes szelepkötő könyök  1" HHHollanderes szelepkötő könyök idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes má..
495 Ft
Nettó ár:390 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRL1KH
Hollanderes szelepkötő könyök  1" KHHollanderes szelepkötő könyök idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes má..
425 Ft
Nettó ár:335 Ft
Hollanderes szelepkötő T idom  1" KHH
Vásárlóink kedvence
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRT1KHH
Hollanderes szelepkötő T idom  1" KHHHollanderes szelepkötő T idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágnesszelepekre javasolju..
595 Ft
Nettó ár:469 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IRT1KKH
Hollanderes szelepkötő T idom  1" KKHHollanderes szelepkötő könyök idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágnesszele..
525 Ft
Nettó ár:413 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IZE25x1H
KPE hollanderes szelepkötő egyenes 25x1HBelső O-gyűrűs tömítésének köszönhetően megbízható, tartós kötést biztosít. Szerelésnél mindenképpen ügyelni kell, hogy a cső vége merőleges &ea..
450 Ft
Nettó ár:354 Ft
KPE hollanderes szelepkötő egyenes 32x1H KPE hollanderes szelepkötő egyenes 32x1H
Vásárlóink kedvence
Gyártó: Irritec Cikkszám: IZE32x1H
KPE hollanderes szelepkötő egyenes 32x1HBelső O-gyűrűs tömítésének köszönhetően megbízható, tartós kötést biztosít. Szerelésnél mindenképpen ügyelni kell, hogy a cső vége merőleges &ea..
522 Ft
Nettó ár:411 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IZL25x1H
KPE hollanderes szelepkötő könyök 25x1HBelső O-gyűrűs tömítésének köszönhetően megbízható, tartós kötést biztosít. Szerelésnél mindenképpen ügyelni kell, hogy a cső v&eacu..
618 Ft
Nettó ár:487 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: IZL32x1H
KPE hollanderes szelepkötő könyök 32x1HBelső O-gyűrűs tömítésének köszönhetően megbízható, tartós kötést biztosít. Szerelésnél mindenképpen ügyelni kell, hogy a cső vége merő..
696 Ft
Nettó ár:548 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: PGKK
Szelepkötő közcsavar 1" KKGumis, O-gyűrűs szelepkötő közcsavar segítségével a belső menetes mágnesszelepek beépítését könnyíthetjük meg. A szelepkötő közcsavar gumis részét tek..
245 Ft
Nettó ár:193 Ft
Gyártó: Irritec Cikkszám: PGKK1x3/4
Szelepkötő közcsavar 1"x3/4" KKGumis, O-gyűrűs szelepkötő közcsavar segítségével a belső menetes mágnesszelepek beépítését könnyíthetjük meg. A szelepkötő közcsavar gumis rész&ea..
225 Ft
Nettó ár:177 Ft
Gyártó: Rain Cikkszám: RS3H
Szeleposztó idom  3-asSzeleposztó idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágnesszelepekre javasoljuk a hollanderes csatlakoz&aac..
2.395 Ft
Nettó ár:1.886 Ft
Gyártó: Rain Cikkszám: RS4H
Szeleposztó idom 4-esSzeleposztó idom segítségével a szelepdobozokban a mágnesszelepek osztóját alakíthatjuk ki a megfelelő elrendezésben. A külső menetes mágnesszelepekre javasoljuk a hollanderes csatlakozást..
3.890 Ft
Nettó ár:3.063 Ft
Mutasd 1 tól 16 -ig 17 (2 oldalakat)